Personlig trening

Personlig trening er en tryggere, mer effektiv og ikke minst morsommere måte å jobbe med dine målsetninger! Vår målsetning er å gjøre din time med PT til et høydepunkt i uken.

Fri konsultasjon

La oss hjelpe deg å finne veien til din målsetning

Våre Personlige trenere vil gjennomføre en grundig kartlegging, for å finne ut av hvor du er NÅ, og hvor du egentlig vil være. Ved å skreddersy treningen dere gjennomfører sammen, og samtidig rettlede deg for hva du kan gjøre på egenhånd, vil du hele veien ha god støtte fra din personlige trener!

Enten du har tanker om å starte et nytt og bedre liv, eller om du har et godt treningsgrunnlag men ønsker å jobbe konkret mot noe mer, kan våre personlige trenere hjelpe deg!

Personlige trenere STERK Løren

Personlige trenere STERK HasleLinje

Vi hjelper deg med å nå dine mål!

Vi på STERK mener at alle kan dra god nytte av å lære av en personlig trener (PT). Vi har god erfaring med å følge opp alt fra nybegynnere til toppidrettsutøvere, og vet hvor mye små endringer kan føre til store gevinster for helse og prestasjon. Enten du er ute etter et langsiktig samarbeid for å endre din livsstil, eller noen timer for å korrigere din nåværende trening, vil vi kunne hjelpe deg til å nå dine mål.

En personlig trener vil i samarbeid med deg kartlegge ditt utgangspunkt, dine mål, og også finne ut av dine behov og skreddersy et helhetlig opplegg som passer deg.

Kvalitet i hver repetisjon – Du vil lære å trene riktig og effektivt

Ved å sørge for tett oppfølging hele veien, god coaching og motivering under timene, samt oppfølging på mail/tlf, vil du få best mulig hjelp til å nå dine mål på en effektiv og trygg måte. Du vil ikke bare bli trent av en PT, men du vil lære deg det du trenger å kunne for å hjelpe deg selv videre!

Ønsker du å få en best mulig start på treningen, eller vil du ha hjelp til å ta treningen til et helt nytt nivå? Hos oss finner du et stort team av personlige trenere med solid kompetanse og erfaring innen forskjellige områder, og vil kunne tilby deg god hjelp uansett treningsbakgrunn og målsetning.

Kontinuitet er den viktigst faktoren innen trening når det kommer til de aller flest mål. En fast avtale med en personlig trener hver uke, vil sørge for at du holder god kontinuitet i treningen din, og at det er større sannsynlighet for at du oppnår dine mål på en god måte.

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.