Yoga

Er du Premium har du tilgang til å utforske alle våre yoga og mobilitetstimer. Her vil du finne rom for alle utgangspunkt og kropper, enten du nettopp har startet din yogareise eller om du har praktisert lenge.

Yoga
image 30

Yoga

På STERK HasleLinje tilbyr vi ulike yoga og mobilitetstimer som passer enhver. Vi tar imot opptil 10 deltakere på våre timer. Med en variert timeplan håper vi å inspirere deg til å utforske alle våre yoga klasser. Her er det rom for alle utgangspunkt og kropper. Om du nettopp har startet din yogareise eller om du har praktisert lenge vil du finne klasser som møter deg der du er i dag. Gjennom våre små grupper gir vi deg tett oppfølging for at du skal få hjelp til å utvikle deg i din yogapraksis.  
 
I løpet av uken har vi blant annet myke, varme og rolige yin timer, flytende vinyasa timer, varme og utforende power vinyasa timer og en time spesial designet for menn som ønsker å jobbe med mobilitet i et varmt og behagelig rom…

HOT or not?

På STERK HasleLinje kan yoga rommet varmes opp til 40 grader. Hva er vel deiligere enn å komme inn i ett varmt og godt rom når det er kaldt ute eller når høst regnet har kommet? Hos oss kan du låne en matte eller ta med din egen, på våre HOT timer ønsker vi at du tar med et håndkle eller låner et fra oss.

Her vil du finne rom for alle utgangspunkt og kropper

Igjennom året vil vi tilby ulike kurs som går mer spesifikt inn på ulike yoga ferdigheter eller kategorier.
 
Som Premium kan du delta på timer eller bruke rommet til egen praksis utenom oppsatt timeplan. Vi håper du vil trives hos oss og med våre yogatimer får både utfordret deg og skapt en indre ro som du behøver for å mestre hverdagen. 
 
Ta gjerne med egen matte, namaste.