Jobbe med oss?

STERK Helse & Trening

Vår visjon

STERK Group AS vokser i takt med Hovinbyen i Oslo. Med våre tre sentre: STERK Helse Vinslottet, STERK Trening Løren og STERK Helse & Trening Hasle, har vi tatt en unik posisjon i ett folkehelseperspektiv.

Vårt visjon er å få flest mulige aktive med sine forutsetninger og bidra til en bedre folkehelse for folk flest. Vi vet i dag at tilpasset trening og aktivitet virker terapeutisk og forebyggende på mange livsstilsrelaterte sykdommer, mentale lidelser og muskel- og skjelettlidelser, og bør være et naturlig førstevalg sammen med konvensjonell klinisk behandling.

Vårt team av leger, kiropraktorer, fysioterapeuter, muskelterapeuter, ernæringsfysiologer, sykepleiere og personlige trenerer jobber sammen mot dette målet, og tilbyr koordinert og tilpasset behandling og trening for de som trenger det mest.

Vårt fagteam er i stadig vekst, og vi søker positive, engasjerte og fremoverlente medarbeidere, som trives i ett tverrfaglig team. Er du den vi leter etter? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Gruppetime instruktør

STERK søker dyktige og engasjerte instruktører til våre gruppetimer. Vi har gruppetimer innen styrke, kondisjon, yoga og senior.

Servicemedarbeider

Jobbe med oss? Vi er stadig i vekst og søker engasjerte medarbeidere i serviceteamet på STERK. Vi Søker etter deg som er teamspiller og som setter service i fokus!

Personlig trener

Vi søker en entusiastisk og kvalifisert personlig trener for å bli med i vårt team og hjelpe våre klienter med å nå sine helse- og treningsmål.