Karriere

Bli en del av STERK familien.

STERK Helse & Trening

Vi er i stadig vekst

Vårt hovedmål er å få flest mulige aktive med sine forutsetninger og bidra til en bedre folkehelse. Vi vet i dag at tilpasset trening og aktivitet virker terapeutisk og forebyggende på mange livsstilsrelaterte sykdommer, mentale lidelser og muskel- og skjelettlidelser, og bør være et naturlig førstevalg sammen med konvensjonell klinisk behandling.

Vårt team av leger, kiropraktorer, fysioterapeuter, muskelterapeuter, sykepleiere og personlige trenerer jobber sammen mot dette målet, og tilbyr koordinert og tilpasset behandling og trening for de som trenger det mest.

Stillingsannonser

Privatlege
Privatlege
STERK Helse Vinslottet søker:

Privatlege

Om stillingen

Sterk Helse tilbyr optimale forhold for utvikling av egen privat praksis sammen med våre fastleger, fysioterapeuter, kiropraktorer, ernæringsfysiologer og personlige trenere. Hos oss vil du kunne ha en variert og fleksibel hverdag med hyggelige- og faglig dyktige kollegaer.

Som privatlege hos oss vil du være ansvarlig for behandling og oppfølging av våre pasienter. Vi har et stort og kompetent fagmiljø innen fysikalsk- og idrettsmedisin, samt forebyggende tiltak og livsstilsrelaterte sykdommer.

Sterk Helse avd. Vinslottet ligger sentralt i Oslo på Haslelinje. Klinikken er topp moderne med eget laboratorium. Tilknyttet klinikken har vi to helse – og treningssentre lokalisert på Løren og Haslelinje.

Kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert, dyktig og selvstendig lege som har lyst til å levere en god medisinsk tjeneste til våre pasienter. Du må være omgjengelig og dyktig på klinisk kommunikasjon og samarbeidsvillig med øvrige fagprofesjoner. Du har jobberfaring fra norsk helsevesen. Det er et krav om flytende norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr

  • Heltids stilling med stor grad av fleksibilitet
  • Et trivelig og sosialt miljø fra ulike fagmiljøer.
  • Dyktige kollegaer og faglig utvikling
  • Moderne klinikk med godt utviklet økosystem, egent laboratorium og to rehabiliterings- og treningssenter.
  • Mulighet til å påvirke utformingen av tjenesten, egen arbeidshverdag og egent inntektspotensialet.
  • Konkurransedyktige betingelser.
Søknadsfrist: 28.02.2022
Lagt opp av Medisinsk ansvarlig
Bahman Mehdinia  |