Om STERK

Vi hjelper deg uansett forutsetning!

Vår visjon

STERK ble etablert på Løren i januar 2015, den gang under navnet Lørenklinikken AS. Siden den tid har mye skjedd og i dag er vi et stort helsehus som er til for å gi deg best mulig hjelp – uansett forutsetning. Vårt første senter finner du fortsatt i hjertet av Løren der vi alltid har holdt til. Klinikken vår finner du kun et steinkast unna med vårt splitter nye treningssenter på Hasle linje rett rundt hjørnet.

På alle våre sentre og behandlingssteder kan du være sikker på at både du og helsen din er i trygge hender. STERK har et av markedets mest kompetente personell innenfor helse og trening. Ønsker du hjelp med ernæring, vondter i kroppen, trenger en legeundersøkelse, opptrening av skade eller en god massasje? Da kan vi i STERK hjelpe deg! I vår klinikk finner du alt innen forebyggende behandling og behandling innen muskel-og skjelettsystem:

  • Kiropraktikk
  • Fysioterapi
  • Massasje (på bedrift eller STERK)
  • Ernæringsrådgiver (gjennomgang av kantine, mellommåltider mm.)

Kun det beste er godt nok!

Vår overordnede målsetning vil alltid være å kunne tilby et treningssenter og helsehus som alle kan trives på. I tillegg til å huse markedets meste kompetente personell sørger vi for at våre medlemmer kun har tilgang på det beste av det beste!

Klinikken vår på Vinslottet gir deg alt du trenger innen behandling under samme tak. På våre nærliggende treningssentre finner du:

  • Et moderne treningssenter med markedets beste treningsapparater
  • Stort fokus på Personlig trening med markedets mest kompetente personell
  • Personlig Trening i Små Grupper (PTSG) som sikrer riktig og trygg trening med personlig oppfølging og tilpasning uansett fysisk form. På våre timer vil du oppleve grupper på maks 12 deltagere med en engasjert PT som tilpasser, veileder og lærer deg å trene etter de prinsippene som sikrer fremgang for deg. Med vårt Premium-medlemskap vil du ha tilgang til å bli trent av våre personlige trenere ved over 80 anledninger i løpet av en måned.

Når du trener på STERK skal du føle og vite at du trener på et av Skandinavias mest moderne treningssentre. Vi har valgt det beste utstyret innen kondisjon, styrke og alt du trenger for å trene funksjonelt. Trenger du veiledning eller hjelp står våre personlige trenere klare for å hjelpe deg med dine treningsmål. På STERK finner du alt fra personer med store helseutfordringer til profilerte idrettsutøvere. Vårt team kan møte alle forutsetninger og mål med trening!

Alltid en varm velkomst

På STERK har vi stort fokus på service! Vi har alltid personell på jobb som står klare for å ønske deg velkommen. Vi gjør vårt ytterste for at vårt senter skal fremstå innbydende, og derfor står renhold sentralt. På STERK skal det alltid være rent og hygienisk. Våre medarbeidere vasker daglig for å sørge for en best mulig kvalitet.

Vår utvikling fra start til der vi er i dag

Vi startet i det små som Lørenklinikken, men innså raskt at det var behov for ytterligere tilbud i behandling av muskel-og skjelettplager, i tillegg til livsstilsrelaterte sykdommer. Med våre 3 benker hjalp vi blant annet våre pasienter med stive rygger og vonde knær. Vi kunne lindre smerte, løsne stiv/stram muskulatur og gi gode råd, men det var noe som manglet!

Det oppsto raskt et ønske om å hjelpe enda flere. En kronisk vond rygg kunne i mange tilfeller være assosiert med lange sykemeldinger og en stadig mer passiv tilværelse grunnet smertene. Kanskje bortfalt en del av kundens interesser og deltagelse i det sosiale? Kanskje oppsto det også en frykt for bevegelse i kjølvannet av smertene? Hva gjorde egentlig dette med pasientenes helse? Lite bevegelse førte til mer stivhet og smerte. Blodtrykket ble høyt og vedkommende stod på kanten til å utvikle diabetes type 2. Det var komplekst – det hjalp ikke bare løsne på ryggen!

I dag har vi utviklet et helhetlig tilbud som tar vare på din helse – uansett hvilken forutsetning du har i det du kommer inn døren i et av STERK sine lokaler. Vi er mer opptatte av å se helseaspektet av trening, se helheten i din historie, kartlegge dine behov og tilpasse behandlingen og bevegelsene til dine forutsetninger. På STERK kan vi møte denne kompleksiteten.

Vi hjelper deg uansett forutsetning!