Kondisjon

Vi bruker Technogym sine premium SKILL tredemøller og sykler. Har du løpt eller syklet på disse før? Våre personlige trenere og en helt ny verden innen utstyr og teknologi står klart for å ta deg gjennom en fantastisk time.

Kondisjon

La oss motivere deg helt til mål

Dette er timer for å trene hjertepumpa, for å utfordre hurtigheten og for å trene utholdenheten i både kropp og hodet.

Vi bruker Tecnogym sine SKILL tredemøller og sykler. Har du ikke løpt eller syklet på disse før? Gled deg! En ny verden innen utholdenhetsutstyr er klart for å ta dere gjennom en fantastiske time.

Som Premium kan du både benytte deg av timer og benytte deg av dette eksklusive rommet med utstyret utenom oppsatte timer. Hør med resepsjonen eller andre ansatte om de kan gi deg en introduksjon til utstyret, vi viser mer enn gjerne frem vårt fantastiske utstyr. 

Gjennom timene vil instruktør guide deg igjennom  treningsøkten og sammen kommer vi alltid til mål.

Våre gruppetimer foregår hovedsakelig på tredemøller, men vi har noen sykler i rommet for å kunne tilby kondisjonstrening for de med skader eller av andre grunner ikke kan delta på tredemøllen.

 

kondisjonlinn
kondisjonanette

Kun det beste er godt nok

SKILLRUN er en tredemølle som knuser alle forventninger til hva en tredemølle bør og skal være.

Dette er den første tredemøllen som noensinne er utviklet, med hensikt å møte de strengeste kravene til eliteutøvere, løpeentusiaster og alle andre som elsker høyintensitetstrening. Disse vil nå også være tilgjengelig for deg!

Skillrun er også spesielt utviklet for å fungere i gruppetimer, som løpetimer, HIIT, crossfit og bootcamptimer. Funksjoner som slede og fallskjerm sørger for at du kan trene styrke og kondisjon på en helt ny måte. I tillegg kan deltakere på gruppetimer enkelt hoppe mellom kardio og styrke på møllen.