Velkommen til de 16 viktigste ukene i resten av ditt liv.

STERK Restart er en fantastisk mulighet til å komme i bedre form – eller få deg et bedre liv, om du vil – på 16 uker. Hvis du virkelig ønsker, står vi klare med hele vårt faglige apparat og erfaring, for å hjelpe deg til å bli en bedre versjon av deg selv. For det er nettopp dette det handler om. Ikke glinsende muskler eller tights, rådyre treningsklær. Det handler om å hjelpe deg til å realisere DITT potensiale. Til å bli den du fortjener – og ønsker – å være.

Da må man tenke helhet. Og tenke menneskelig.

Litt bedre form. Mye bedre liv.

4 UKER OPPSTART

2 konsultasjoner med ernæringsrådgiver. Ink. kartlegging, målsetning, matplan og bodyscan med tanita.
5 timer med Personlig trener.
Egne treningsprogrammer og aktivitetsplaner
Premium tilgang til våre treningssentre.
Tilgang til våre gruppetimer og egne eksklusive treningssoner.

10 UKER RESTART

Helsekontroll, blodprøver og oppfølging av lege før og etter perioden. Klinisk vurdering ift. medisinsk behandling av overvekt.
3 konsultasjoner med ernæringsrådgiver. Ink. kartlegging, målsetning, matplan, ukentlig rapportering og bodyscan med tanita
10 timer med Personlig trener.
Egne treningsprogrammer og aktivitetsplaner.
Premium tilgang til våre treningsentre.
Tilgang til våre gruppetimer og egne eksklusive treningsoner.

16 UKER RESTART

Gi deg selv tid til å lykkes med varige livsstilsendringer.
Helsekontroll, blodprøver og oppfølging av lege. Klinisk vurdering ift. medisinsk behandling av overvekt (før, etter 8 uker og etter)
4 konsultasjoner med ernæringssrådgiver. Ink. kartlegging, målsetning, matplan, ukentlig rapportering og bodyscan med tanita.
Egen helsekoordinator underveis.
16 timer med Personlig trener.
Egne treningsprogrammer og aktivitetsplaner.
Premium tilgang til våre treningsentre.
Tilgang til våre gruppetimer og egne ekslusive treningssoner.

Vi er opptatt av din trygghet og helse.

16 uker Restart begynner med en grundig helseundersøkelse hos vår allmennspesialist. Vi måler blodtrykk, tar en rekke blodprøver og EKG av hjertet ditt. Etter 16 uker gjentar vi prøvene, slik at vi kan vurdere og evaluere hvilken effekt programmet har hatt på din helse. 

Vi vet idag at trening ikke bare forebygger, men skal og børe være ett første valg i behandlingen av en rekke sykdommer og risikofaktorer som f.eks overvekt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, hjertesvikt, koronarsykdom, diabetes (1 og 2), metabolsk syndrom, mage- og tarmsykdommer, artrose, muskel- og skjelettplager, kroniske smerter med mange flere (1).  

 

Med legen diskuteres funn og ulike behandlingsmetoder. Basert på nyere forskning (2,3), tilbyr vi nå også en medikamentell tilnærming til overvekt og fedme som supplement til trening og kostholdsendringer. 

Medikamentell behandling av overvekt og fedme gjennomgår en faglig revolusjon. En ny generasjon medisiner som demper sult og øker metthetsfølelsen, kan nå foreskrives av lege (4). En stor studie med 1961 deltagere med en BMI på 30+, i 16 ulike land, viste en markant bedring av helsen i form av signifikant vektreduksjon og reduksjon av risikofaktorer (blodtrykk, blodsukker og midjemål) for hjertesykdom og diabetes hos deltagerne som kombinerte medisiner med kosthold- og aktivitetsveiledning (2,3).

Basert på denne forskningen og vår kliniske erfaring hos pasienter som har prøvd mange ulike dietter og treningsmetoder uten resultater, har vi valgt å implementere dette som ett behandlingsalternativ i vår tilnærming til overvekt. Lege vil i samråd med pasient, velge medikament basert på indikasjoner, kontraindikasjoner og pris, og det foreskrives kun som supplement til livsstilsbehandling hos voksne pasienter med fedme (BMI +30) eller overvekt (BMI 27 - 30) pluss minst en vektrelatert følgetilstand eller risikofaktor.

1: Pedersen BK. Exercise as medicine - evidens for prescribing exercise as therapy in 26 different chronic diseases. Scand J. Med. Sci. Sports. 2015
2: Wilding et al. Once-weekly semaglutide in adults with overwight or obesity. N Engl. J Med. 2021.
3: Ryan et al. Semaglutide effects on Cardiovascular outcomes in people with overwight or obesity. Am Heart J. 2020
4: Vektreduserende medisiner - for hvem, hvordan, hvor lenge? Tidsskr Nor Legeforn. 2022.

Kroppsanalyse

Med vår Tanita kroppsanalysemaskin måler vi blant annet vekt, fettmasse, muskelmasse, viceralt fett og hvileforbrenning. Målingene gjøres med vår ernæringsrådgiver og gjennomføres månedlig gjennom hele programmet. 

En god sammensetning av kosthold gir suksess

Endringer må være bærekraftige skal de holde over tid, og kostholdet er nøkkelen til suksess! 

Med STERK Restart får du 4 oppfølginger (1 pr. måned) hos ernæringsrådgiver. Det etableres matplaner som individuelt tilpasses dine mønstre og forutsetninger. Målet her et å etablere gode matvaner som holder livet ut og som gir en bedre helse. 

Personlig oppfølging hele veien

Det handler ikke om å få størst mulig muskler. Det handler om å få best mulig selvfølelse.

Vårt kompetanseteam hjelper deg hele veien. Gjennom flere år har STERK Helse jobbet med livsstilsendringer, kroniske sykdommer og aktivtetsmedisin. Vi vet at det ikke finnes noen snarveier eller snarløsninger, og at man må gå den lange og tunge veien. Men vi går den med deg og gir deg den kunnskapen og hjelpen du trenger for å skape varige endringer.

Med STERK Restart får du ukentlige treningsøkter – 16 økter, men en av våre dyktige personlige trenere. Her tar vi utgangspunkt i hvor du står nå og bygger treningsprogrammet med skreddersøm etter hva du trenger fremover. 

 

Kom som du er. Tren som du er. Bli den du vil.

En økt i uka med PT er ikke nok hvis man har ett mål om å gjøre en stor endring! Vi tilrettelegger derfor for egentrening med egne treningsprogrammer og tilgang til markedets beste gruppetimer og trening i egne soner. Programmene kan også tilpasses til hjemmetrening og vi kommer med anbefalinger og en aktivitetsplan ift. daglig aktivitetsnivå. Du vil i løpet av de neste 16 ukene ha Premium tilgang til våre fasiliteter. 

Informasjon

STERK sine tre fasiliteter ligger sentralt i Oslo, midt i Hovinbyen, på Løren og Hasle. 

Du finner vår klinikk, STERK Helse på Vinslottet på Haslelinje. Her utføres legekonsultasjonen og de medisinske testene før-, under og etter programmet.  

Videre finner du våre treningsentre kun ett steinkast unna på Løren og på Hasle. Oppfølging hos vår ernæringsrådgiver skjer på vårt senter på Hasle, og du kan selv velge hvor du ønsker å trene selv og med PT. 

Reiser du kollektivt, ligger vi kun en 5 min. spasertur unna T-banene på Løren (linje 4), Økern og Hasle (linje 5). Du vil også finne en rekke bussruter langs Ring 2, Ring 3 og Gamle Trondheimsvei. Se Ruter for mer informasjon. 

Kjører du bil har vi gode parkeringsmuligheter på alle våre anlegg. På Løren og på Vinslottet kan våre kunder parkerer 2 timer gratis mot registrering på pad i resepsjonen. 

Velkommen!

 

Usikker på hvilken pakke som passer for deg? Ta kontakt med vår Helse- og treningsveileder for en uforpliktende kartlegging og samtale.

Vår Helseveileder og koordinator står til rådighet ved ved spørsmål om STERK Restart programmet.

Fyll inn navn, telefonnummer og email, så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.