Ernæringsrådgiver

Vår ernæringsrådgiver gir deg kunnskap og hjelp med å sette sammen ett best mulig kosthold for å nå dine målsetninger. Veien til målet kan arte seg forskjellig fra person til person. En ernæringsrådgiver hos oss vil derfor ta utgangspunkt i deg personlig, slik at planen passer ditt liv og din situasjon. Kombiner gjerne rådgivning og tilpasset trening for best mulige resultater.

Hjelp?

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Ta kontakt på 21 08 28 00, så hjelper vi deg.

Hjelp?

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Ta kontakt på 21 08 28 00, så hjelper vi deg.

Hva kan våre ernæringsrådgivere gjøre for deg?​

 • Bedre helse
  Et sunt og variert kosthold er grunnleggende for en god helse, hos oss ønsker vi å kunne bidra til den gode helse igjennom en livsstil og et kosthold som passer inn i din hverdag.

 • Vektreduksjon
  Kostholdet er selve hjørnesteinen for å oppnå en vektreduksjon. Vi hjelper deg med å nå dine mål med tettoppfølging og motivasjon.

 • Vektøkning
  Et godt sammensatt kosthold og måltidsrytme er avgjørende faktorer for muskelvekst sammen med trening. Vi innesitter kompetansen for at å hjelpe deg dit du vil.

 • Idrettsernæring
  Et optimalt kosthold vil gi deg det beste utgangspunktet for å prestere på trening og i konkurranse. Vi kan hjelpe deg som vil bli en bedre idrettsutøver eller deg som trener jevnlig og ønsker fullt utbytte.

 • Matallergier og intoleranse
  Når man er nødt til å kutte ut en matvare fra kostholdet pga. av allergi eller intoleranse er det viktig at dette kostholdet er godt sammensatt. Dette er viktig for å sikre at du får i deg alle vitaminer og mineraler kroppen trenger. STERK kan hjelpe deg med råd og anbefalinger for å sikre et riktig sammen satt kosthold.

Se også

Medlemskap

Medlemskap

Mer enn bare trening Vi står klare med hele vårt faglige apparat og erfaring, for å hjelpe deg til å…
STERK Restart

STERK Restart

Velkommen til de 16 viktigste ukene i resten av ditt liv. STERK Restart er en fantastisk mulighet til å komme…
Personlig trening med spesialist

Personlig trening med spesialist

Våre PT-spesialister har utvidet kompetanse innen ernæring, livsstilsrelaterte sykdommer, rehabilitering og opptrening. Når trygghet og kompetanse er viktig, er dette…
Prisliste

Prisliste

Visste du at alle med medlemskap på STERK får en rekke medlemsfordeler og rabatterte priser på behandlinger hos alle våre…
Ernæringsrådgiver
Anette
STERK Hasle

Artikler - Ernæringsrådgiver

Glad sak fra klinikken

Glad sak fra klinikken

Morten tok kontakt med ernæringsrådgiver Anette i april 2021, etter anbefaling fra klinikkleder Daniel. Deres sønner spiller på samme fotballag og Morten har…
STERK Vektkontroll kurs! Oppstart 30.sep

STERK Vektkontroll kurs! Oppstart 30.sep

STERK Vektkontroll er et 12 ukers kurs for deg som ønsker helhetlig, personlig og individuell oppfølging i en livsstilsendring. Les…