Ernæringsrådgiver

Vår ernæringsrådgiver gir deg kunnskap og hjelp med å sette sammen ett best mulig kosthold for å nå dine målsetninger. Veien til målet kan arte seg forskjellig fra person til person. En ernæringsrådgiver hos oss vil derfor ta utgangspunkt i deg personlig, slik at planen passer ditt liv og din situasjon. Kombiner gjerne rådgivning og tilpasset trening for best mulige resultater.

Hjelp?

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Ta kontakt på 21 08 28 00, så hjelper vi deg.

Hjelp?

Trenger du hjelp eller har spørsmål? Ta kontakt på 21 08 28 00, så hjelper vi deg.

mat1

Hva kan våre ernæringsrådgivere gjøre for deg?​

 • Bedre helse

  Et sunt og variert kosthold er grunnleggende for en god helse, hos oss ønsker vi å kunne bidra til den gode helse igjennom en livsstil og et kosthold som passer inn i din hverdag.

 • Vektreduksjon

  Kostholdet er selve hjørnesteinen for å oppnå en vektreduksjon. Vi hjelper deg med å nå dine mål med tettoppfølging og motivasjon.

 • Vektøkning

  Et godt sammensatt kosthold og måltidsrytme er avgjørende faktorer for muskelvekst sammen med trening. Vi innesitter kompetansen for at å hjelpe deg dit du vil.

 • Idrettsernæring

  Et optimalt kosthold vil gi deg det beste utgangspunktet for å prestere på trening og i konkurranse. Vi kan hjelpe deg som vil bli en bedre idrettsutøver eller deg som trener jevnlig og ønsker fullt utbytte.

 • Matallergier og intoleranse

  Når man er nødt til å kutte ut en matvare fra kostholdet pga. av allergi eller intoleranse er det viktig at dette kostholdet er godt sammensatt. Dette er viktig for å sikre at du får i deg alle vitaminer og mineraler kroppen trenger. STERK kan hjelpe deg med råd og anbefalinger for å sikre et riktig sammen satt kosthold.

Ernæringsrådgiver

Anette

STERK Hasle

Artikler - Ernæringsrådgiver

Glad sak fra klinikken

Glad sak fra klinikken

Morten tok kontakt med ernæringsrådgiver Anette i april 2021, etter…
STERK Vektkontroll kurs! Oppstart 30.sep

STERK Vektkontroll kurs! Oppstart 30.sep

STERK Vektkontroll er et 12 ukers kurs for deg…