Barsel med fysioterapeut

Ta med deg barnet og kom igang med treningen igjen. Våre barseltimer holdes av våre erfarne fysioterapeuter.

Barsel2

Kom igang igjen

Etter en fødsel trenger kroppen tid til å tilpasse seg etter en graviditet og fødsel. Mange ønsker å finne tilbake til den kroppen som var før graviditet, i tillegg ha en sterk kropp som støtter den nye tilværelsen som forelder. Trening anbefales til alle og her på Sterk ønsker vi å gi deg en god og trygg start på treningen. Vi tilbyr derfor spesielle timer for våre medlemmer som nylig har vært igjennom et svangerskap. Barsel timen gir deg en unik mulighet til å komme i gang igjen etter graviditeten med trygg og god trening.

Barsel1

Under egentrening i studio tilbyr vi våre medlemmer muligheten til å ta med barnet, så lenge barnet ikke ferdes fritt rundt på senteret. Barn skal enten oppholde seg på matte eller i vogn/bærebag og under oppsyn. Tidspunkt for å kunne ta med barn er hverdager fra 05.00-15.00 og roligere perioder under helgen.

Vi tilbyr oppsatte Barseltimer med fysioterapeut hvor du kan ta med barnet på trening. For å delta på disse timene må du ha Fleksibelt eller Premium medlemskap hos oss. 

Fordeler med å trene etter svangerskap:

  • Reduserer risiko for fødselsdepresjon
  • De gode helse effektene av trening gjelder for alle, også de som har vært gjennom et svangerskap.
  • Reduserer faren for bekkensmerter
  • Mindre muskel og seneplager som kan komme av å bære på barnet
  • Skaper gode vaner for barseltiden og småbarnsperioden
Barn4

Alt på ett sted

På STERK finner du alt du trenger av kompetanse og hjelp innen barne- og kvinnehelse: