STERK Løren

STERK Løren er vårt første treningssenter/helsehus, her finner du en unik premiumsal med markedets beste møller og styrketimer, kanskje verdens beste service?, et utrulig godt seniormiljø med egne gruppetimer flere ganger i uken, spesialdesignet treningsareal, PTSG timer (gruppetimer/Personlig Trening i Små Grupper), vi har et stort helsefokus i det vi gjør og har i tillegg godt samarbeid med fastlegene, privatlegene, kiropraktorene, fysioterapeutene med flere på STERK Helse Vinslottet, helsemedlemskap og mye MYE mer!

Praktisk info

Man-Tors 06.00-22.00
Fre 06.00-21.00
Lør-Søn 09.00-18.00

STERK Løren
Peter Møllers vei 5B
0585 Oslo

+47 21 08 28 00
trening@sterkhelse.no

Lørenlunden P-Hus finner du ved inngangen til Løren T-banestasjon. Der kan du parkere 2 timer gratis ved å registrere bilen din på skjermen inne ved resepsjonen.  

Parkeringen administreres av OnePark, for mer informasjon se OnePark sin nettside, eller ta kontakt på kundeservice@onepark.no.

Gratis kaffe

Medlemskaptyper

Premium

Medlemskapet for deg som vill ha alt og litt mer! Du har full tilgang til alle senter, premiumsoner, grupptrening, konsepter og mye mye mer.

Ordinært

Medlemskapet for deg som er mest glad i egentrening og ikke trenger tilgang på premiumsoner, gruppetrening og konsepter. Gyldig på 1 senter med mulighet for å kjøpe tilgang til flere.

Dagtid

Medlemskapet med samme treningsmuligheter som Ordinært men gyldig frem til klokken 15.00 i hverdagene og hele helgene.

Personlige Trenere

Enten du har tanker om å starte et nytt og bedre liv,
eller om du har et godt treningsgrunnlag men ønsker
å jobbe konkret mot noe mer, kan våre
personlige trenere hjelpe deg!

Instruktører

Seniortrening på Løren!

Delta på dedikerte seniortimer med personlig trener og fysioterapeut flere ganger i uken. Fokus er stabilitet, balanse, styrke og kondisjon. Som senior har du 10% avslag på nye ordinære medlemskap.

Timeplan - Løren

STERK Helse & Trening avd. Løren

Serviceteamet

Ann Elen Sandsgård
Tonje Hexeberg Marka
Cecilie Laursen
Aleksander Øistad
Michael Eriksen

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.