Mer enn bare trening

Vi står klare med hele vårt faglige apparat og erfaring, for å hjelpe deg til å bli en bedre versjon av deg selv. For det er nettopp det det handler om. Ikke glinsende muskler, tights eller rådyre treningsklær. Det handler om å hjelpe deg til å realisere DITT potensiale. Til å bli den du fortjener - og ønsker - å være. Uansett forutsetning. 

Da må man tenke helhet. Helhet finner du hos oss. 

Spørsmål?

Ta kontakt på 21 08 28 00, så hjelper vi deg.

10 gode grunner for å velge STERK

1.

Mye mer enn bare trening. Vi tenker helhet. 

Som medlem får du mye mer enn bare tilgang til våre fantastiske treningssentre. Blir du syk, har vi leger. Trenger du en vaksine, har vi sykepleiere. Våre kiropraktorer hjelper deg, hvis uhellet er ute og ryggen låser seg. Våre fysioterapeuter kan idrettsskader, rehabilitering og tilpasser treningen til dine forutsetninger, og vår ernæringsrådgiver hjelper deg med å tilpasse kostholdet til dine målsetninger. Som medlem på STERK har du alt på ett sted og får raskt tilgang og rabatterte priser på alle våre tjenester. 

Se prisfordeler her. 

2. 

Eksklusivitet. Unn deg det lille ekstra.

Nyt en kaffe eller litt boblevann før trening og la håndkle, sjampo og balsam ligge hjemme. Det finner du i våre eksklusive garderober på Hasle. Tren i rene omgivelser med- og på det beste utstyret markedet kan tilby. Glem fulle sentre, kø og ventetid på utstyret du ønsker å bruke. Vi har medlemstak og sørger for at du får trent det du ønsker effektivt til enhver tid. 

3.

PTSG. Gruppetimer med PT effekt. 

Glem fulle saler og gruppetimer som går på autorepeat. Forskning viser at slike timer i beste fall gir glede, men liten treningseffekt. Vi mener vi kan klare begge deler. Som Premium medlem får du tilgang til ett stort utvalg gruppetimer og de siste treningskonseptene med våre dyktige personlige trenere. Vi kaller dette PTSG – Personlig Trening i Små Grupper. Forskjellen er at timene og øvelsene utvikler seg med din form og tilpasses dine forutsetninger, og vi sørger for at du trener riktig og har mest mulig effekt av øvelsene. 

Les mer om PTSG her. 

4.

Trening for hele familien. 

Vi tilbyr trening og bevegelsesglede for hele familien og alle aldre! Tren gjennom svangerskapet og benytt våre barseltimer med våre fysioterapeuter og personlige trenere etter fødsel. Hos oss kan du ta med barnet på trening frem til kl. 15.00 hver dag. Vi har egne barnetimer med lek og bevegelsesglede fra barnet er 2 til 15 år og en aktiv barnepass i helgene. Aldersgrense for medlemskap hos oss er 10 år og forutsetter at barn og foreldre trener sammen. 

Senior? Vi har byens hyggeligste seniormiljø på dagtid, og spesielt populært er vårt senter på Løren. Her tilbyr vi ulike seniortimer hver dag hvor vitsene sitter løst og treningen er funksjonell. 

Les mer om vårt barne- og ungdomstilbud her. 

5.

STERK Restart – en ny start på 16 uker. 

Vi vet at trening, kosthold og livsstilsendringer er fremste medisin ved en rekke kroniske livsstilssykdommer. Overvekt øker risikoen for alvorlige sykdommer som hjerte- og karsykdommer, diabetes, ulike typer muskel- og skjelettlidelser og krefttyper. 

1 av 5 nordmenn over 30 år er overvektige, og stadig flere utvikler helseproblemer knyttet til dette. Vi kan hjelpe deg å bryte denne syklusen! 

Med STERK Restart har vi satt sammen ett vitenskapelig program over 16 uker som består av medikamentell behandling av overvekt, trening og kostholdsrådgivning, ett helt unikt tilbud i markedet. 

Les mer om STERK Restart her. 

 

6.

Kun 10 minutter unna.

Våre sentre på Løren og Hasle ligger ca 10 min unna det meste i Oslo, midt i hjertet av Hovinbyen. Enten du kommer med bil, sykkel eller kollektivt, fra øst eller vest ligger forholdene til rette for din ankomst. Alle våre sentre har gode parkeringsmuligheter.

7.

Veiledning. 

La oss hjelpe deg nå dine målsetninger. Vi lager treningsprogram tilpasset dine ønsker og behov. Du kan velge mellom en veiledningstime med personlig trener eller vår helseveileder, hvis du har spesielle medisinske behov. Treningsprogrammet får du tilsendt elektronisk gjennom vår app. 

Ønsker du litt mer veiledning og oppfølging i starten, anbefaler vi vår startspakke PT Kickstart. Her får du som medlem 3 PT timer for kun 2490,-  Fokus her er: grundig kartlegging, oppsett av treningsøvelser og gjennomgang av teknikk og øvelsene. 

8. 

Velg de beste personlige trenerne i Oslo

STERK har siden oppstart hvert ett kompetansesenter for personlig trening, og vi har utdannet over tusen trenere som jobber rundt omkring vårt langstrakte land. De beste jobber selvsagt hos oss. Har du en spesiell målsetning, ønsker oppfølging gjennom en endringsprosess eller har spesielle idrettsspesifikke- eller medisinske behov, anbefaler vi tett oppfølging av en personlig trener. Hos oss har alle våre trenere minst en en bachelor- eller en mastergrad innen idrettsvitenskap eller fysikalsk behandling. 

Les mer om personlig trening her. 

9.

Fantastiske åpningstider. 

STERK er åpent 365 dager i året fra kl. 05.30 – 23.00 på hverdager og fra kl. 07.00 – 21.00 i helgene. Vårt senter på Hasle er fullbemannet til enhver tid og Løren er bemannet mellom kl. 10.00 – 18.00. 

10. 

Fleksibilitet. 

Våre medlemskap tilbyr stor grad av fleksibilitet, slik at du kan velge det som passer deg best. Ønsker du å trene billigst mulig velger du Base og du får tilgang til vårt fantastiske senter på Løren. Ønsker du vårt beste, velger du Premium og får tilgang til egne soner med det beste utstyret og alle våre PTSG gruppetimer. Medlemskapene Ordinær og Premium gir tilgang til begge våre sentre og husk at alle våre medlemskap gir deg kundefordeler hos våre klinikere. 

Klar for å velge?

BASE

STERK Løren
fra599/mnd
For deg som kun ønsker egentrening (Løren)
Tilgang STERK Løren
Ingen bindingstid
Delvis bemannet
365 dager i året
Fantastiske åpningstider
Medlemsfordeler ved bruk av våre kliniske tjenester
Vis hva som inngår

ORDINÆRT

STERK Hasle & Løren
fra699/mnd
Tilgang STERK Hasle & Løren
Ingen bindingstid
Alltid bemannet
365 dager i året
Fantastiske åpningstider
Eksklusive garderober
Håndkle, shampo, balsam på Hasle
Medlemsfordeler ved bruk av våre kliniske tjenester
Vis hva som inngår

PREMIUM

STERK Hasle & Løren
fra999/mnd
For deg som ønsker tilgang til alt
Tilgang STERK Hasle & Løren
PT trening i PTSmallGroups (PTSG)
Alltid bemannet
365 dager i året
Fantastiske åpningstider
Veiledning med PT
0,- administrasjonsgebyr
Eksklusive garderober
Håndkle, shampo, balsam på Hasle
Kondisjontimer og tilgang kondisjonssal
Styrketimer og tilgang styrkerom
Yoga / Hot Yoga
Seniortimer
Barseltimer med fysioterapeut
Barnepass
Medlemsfordeler ved bruk av våre kliniske tjenester
Ingen bindingstid
Vis hva som inngår

Fortsatt usikker? Prøv oss da vel.

Her finner du mer informasjon om våre sentre:

STERK Hasle

STERK Hasle

STERK Hasle STERK Hasle er vårt premiumsenter. Her vil du oppleve eksklusivitet, service og det aller fremste av effektive treningskonsepter…
STERK Løren

STERK Løren

STERK Løren STERK Løren er treningssenteret for den kresne. Her vil du finne det beste markedet har å tilby av…
STERK Helse Vinslottet

STERK Helse Vinslottet

STERK Helse Vinslottet Hos oss finner du privatlege, fastleger, sykepleiere, kiropraktorer, fysioterapeuter, muskelterapeuter, ernæringsrådgivere,  fotterapeut og treningsspesialister. Vår kompetanse er…