Medlemskap

På STERK finner du imøtekommende og serviceinnstilte medarbeidere som vil gjøre dine besøk hos oss så gode som mulig. Vi har ett høyt kompetent helse- og treningsteam med faglig dyktighet til å designe det treningsopplegget som er riktig for deg og dine mål. Vi streber etter å va et av Skandinavias mest moderne treningssenter med det nyeste av utstyr fra verdenskjente leverandører.

Vi har store vindusflater med mye lys, god ventilasjon og hyggelig stemning.

Hos oss kan du velge det medlemskapet som passer deg best, Dagtid, Ordinært eller Premium.
Med vårt eksklusive Premium-medlemskap får du tilgang til over 80 treningsøkter pr. måned i små dynamiske grupper med bransjens beste personlige trenere og instruktører. Dette er ikke ordinære gruppetimer, det er PTSG timer (Personlig Trening i Små Grupper) med det siste og beste innen trening tilpasset dine forutsetninger!

Hos oss vil du alltid finne personell på jobb og du vil alltid kunne spørre om hjelp. Vi har bransjens lengste åpningstider for treningssentre med full bemanning. 
Har du lyst på en prøvetime, se her.

PREMIUM (gyldig på begge senter)

Vårt medlemskap til den som ønsker å få mest mulig ut av vårt konsept her på STERK.

Med dette eksklusive medlemskapet får du tilgang til 2 senter (Løren og HasleLinje), mange treningsøkter pr. måned i små dynamiske grupper (gruppetrening/ptsg-timer), Bikram yogasal, premiumsoner og mye mer.

Timene på STERK er ikke ordinære gruppetimer, vi kaller det PTSG (personlig trening i små grupper). Med mindre grupper kan våre personlige trenere og instruktører ha større fokus på alle som er på timen.

Pris: 975,-/mnd

ORDINÆRT (gyldig på valgt senter)

Vårt standardmedlemskap som gir deg mulighet til å benytte alt utstyr vi har tilgjengelig til en fast pris per måned. Du kan trene i hele åpningstiden på valgt senter og har mulighet å legge til 100kr i måneden for å trene på begge våre senter. Ordinært medlemskap gir ikke tilgang til premium soner eller ptsg-timer (utenom STERK Barsel og STERK Senior).

Du får tilgang til våre STERK Barsel og STERK Senior PTSG timer (personlig trening i små grupper). Se på hvilket senter de ønskede gratistimene går på før du bestiller medlemskapet.

Pris: 649,-/mnd

DAGTID (gyldig på valgt senter)

Vårt dagtidmedlemskap som gir deg mulighet til å benytte alt utstyr vi har tilgjengelig til en fast pris per måned. Du kan trene fra åpningstiden frem til klokken 15.00 i hverdager og hele helgene. Tilgangen gjelder på valgt senter og du har mulighet å legge til 100kr i måneden for å trene på begge våre senter. Dagtidmedlemskap gir ikke tilgang til premium soner eller ptsg-timer (utenom STERK Barsel og STERK Senior).

Du får tilgang til våre STERK Barsel og STERK Senior PTSG timer (personlig trening i små grupper). Se på hvilket senter de ønskede gratistimene går på før du bestiller medlemskapet.

Pris: 540,-/mnd

Beskrivelse:

Verdens STERKeste har ulike treningstimer for barn mellom 2-15 år. Treningene er delt inn i ulike aldersgrupper. For de yngste bruker vi lek for å utforske og utfordre alle grunnleggende bevegelser, samspill og kreativitet. Dette drar vi også inn i ungdomstimen, men her får ungdommene også god innføring og trening inn i teknikk og prinsipper for trening. Treningene for ungdom vil ha en base i styrketrening, men vil også ha stor variasjon innenfor dette. 

Beskrivelse:

Med vårt unike helsemedlemskap sikrer du deg en rekke fordeler og rabatter, og du kan dra nytte av det beste innen forebyggende råd og behandling, fysikalsk behandling og klinisk medisin.

Som Premium medlem på STERK Helse & Trening har du Helsemedlemskapet inkludert i ditt medlemskap.

Studentrabatt 10%

Som student får du 10% avslag på ordinær medlemskontegent, du må fremvise gyldig studentbevis årlig for å aktivere og beholde rabatten. Studentrabatt kan ikke tilbakedateres.

Seniorrabatt 10%

Som senior får du 10% avslag på de nye medlemskapene. Seniorrabatt kan ikke tilbakedateres.

Personlig Trening - Online!

Din personlige trener rett i lomma, få oppfølging av en av STERK sine personlige trenere uavhengig av hvor du bor i landet!

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.