Shopping Cart

STERK åpner opp for egentrening med henvisning*, for mer informasjon og booking se her.

Medlemskap

På STERK finner du imøtekommende og serviceinnstilte medarbeidere som vil gjøre dine besøk hos oss så gode som mulig. Vi har ett høyt kompetent helse- og treningsteam med faglig dyktighet til å designe det treningsopplegget som er riktig for deg og dine mål. Vi streber etter å va et av Skandinavias mest moderne treningssenter med det nyeste av utstyr fra verdenskjente leverandører.

Vi har store vindusflater med mye lys, god ventilasjon og hyggelig stemning.

Hos oss kan du velge det medlemskapet som passer deg best, Dagtid, Ordinært eller Premium.
Med vårt eksklusive Premium-medlemskap får du tilgang til over 80 treningsøkter pr. måned i små dynamiske grupper med bransjens beste personlige trenere og instruktører. Dette er ikke ordinære gruppetimer, det er PTSG timer (Personlig Trening i Små Grupper) med det siste og beste innen trening tilpasset dine forutsetninger!

Hos oss vil du alltid finne personell på jobb og du vil alltid kunne spørre om hjelp. Vi har bransjens lengste åpningstider for treningssentre med full bemanning.

Beskrivelse:

Vårt medlemskap til den som ønsker å få mest mulig ut av vårt konsept her på STERK.

Med dette eksklusive medlemskapet får du tilgang til over 80 treningsøkter pr. måned i små dynamiske grupper med bransjens beste personlige trenere og instruktører.
Dette er ikke ordinære gruppetimer, dette er PTSmallgroups med det siste og beste innen trening tilpasset dine forutsetninger!

I tillegg til en rekke tilbud og kampanjer på STERK sine øvrige produkter.

Beskrivelse:

Vårt standardmedlemskap som gir deg mulighet til å benytte alt utstyr vi har tilgjengelig til en fast pris per måned. Dette gjelder ikke skill salen/premium salen.

I tillegg så får du tilgang til våre STERK Barsel og STERK Senior PTSG timer (personlig trening i små grupper).

Beskrivelse:

Medlemskap til den som har tid og lyst til å trene på dagtid. Prisen er redusert og medlemskapet er gyldig mellom åpning og kl 15:00 på hverdager og gyldig hele åpningstiden i helg.

I tillegg så får du tilgang til våre STERK Barsel og STERK Senior PTSG timer (personlig trening i små grupper).

Beskrivelse:

Med vårt unike helsemedlemskap sikrer du deg en rekke fordeler og rabatter, og du kan dra nytte av det beste innen forebyggende råd og behandling, fysikalsk behandling og klinisk medisin.

Som Premium medlem på STERK Helse & Trening har du Helsemedlemskapet inkludert i ditt medlemskap.

Online oppfølging

Din personlige trener rett i lomma, få oppfølging av en av STERK sine personlige trenere uavhengig av hvor du bor i landet!

Copyright © STERK 2015-2021 | Laget og designet av Johan Lindberg

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.