STERK Helse Vinslottet

STERK Vinslottet er vår helseavdeling, i de lyse flotta lokalene har vi treningsrom for aktiv fysioterapi, et fullverdig laboratorium, en operasjonssal for mindre inngrep og hyggelige ventesoner. Her finner du privatleger, fastleger, kiropraktorer, fysioterapeuter, ernæringsrådgivere og mye mer. Vi har også eget helsemedlemskap som gir deg gunstige rabatter på privatlegetjenester, førstegangskonsultasjon med kiropraktor, fysioterapeut eller ernæringsrådgiver og medlemspriser på personlig trening. Du får også en måned Premium medlemskap på våre treningssenter hvis du kjøper helsemedlemskapet i sin helhet her på Vinslottet.

Praktisk info

Man-Tors                  08.00-20.00
Fre                             
08.00-20.00
Lør                             
Etter avtale
Søn                             Etter avtale

Laboratoriet holder åpent
hverdager mellom 09.00-15.00

STERK Helse Vinslottet
Bøkkerveien 4
0585 Oslo

+47 22 71 22 71
klinikk@sterkhelse.no

Vinslottet kalles også kjøpesenteret som ligger i samme bygg med eget P-Hus med innkjøring fra Karvesvingen eller Krydderhagen P-Hus. Her kan du parkere 2 timer gratis som registreres automatisk når du kjører inn i parkeringshusene. Parkeringen administreres av OnePark, for mer informasjon se OnePark sin infoside om Vinslottet P-Hus her, eller ta kontakt på kundeservice@onepark.no

Gratis kaffe

Ved akutt fare, ring 113

Du kontakter medisinsk nødnummer 113 når du trenger akutt helsehjelp ved ulykker, alvorlig sykdom/hendelser eller livstruende situasjoner som gjelder psykisk helse og selvmordstanker

Privatlege - Rask legehjelp når du trenger det!

JanPasient
Read More
Den aller beste private lege jeg har besøkt. Legen har god tid til deg og er nøye med å orientere og legge til rette for deg.
AsjaNabo
Read More
Tusen takk for god hjelp i dag da vi var innom med sykt barn:-) Rask service og omtrent ingen ventetid! Vil anbefale STERK privatlege på det sterkeste! Utrolig hyggelig og flink betjening. Det er trygt å vite at det finnes en egen legevakt i nært området når det trengs:-)
IngridPasient
Read More
Strålende fornøyd med mitt besøk på sterk! Fikk raskt hjelp av dyktig lege. Også ekstra deilig å bli møtt av fresht nytt lokale og hyggelig jente i resepsjonen når man ikke føler seg helt på topp. Jeg kommer tilbake 🙂
SiriPasient
Read More
Veldig fin ivaretakelse av legen jeg var i kontakt med på dropin-time her. Ble også møtt av hyggelige mennesker i resepsjonen og ellers. Dette virker som et godt tverrfaglig miljø med høy kompetanse. Moderne fasiliteter i et romslig og godt lokale. Kan trygt anbefales!
StigArbeidsgiver
Read More
En av mine ansatte falt og skadet seg på jobboppdrag på Tveita. Vi ble møtt av lege som ivaretak ham på en fantastisk måte. Det var en trygg og god opplevelse. Jeg anbefaler Sterk på det sterkeste.
Previous
Next

Våre legetjenester:

  • Utredning og behandling
  • Egent topp moderne laboratorium – vi tar alle prøver hos oss
  • Resepter og sykemelding
  • Henvisninger og koordinering med øvrige helsetjenester og spesialister
  • Høy service og kort ventetid

Fysisk konsultasjon

Videokonsultasjon

Ved akutt fare, ring 113

Du kontakter medisinsk nødnummer 113 når du trenger akutt helsehjelp ved ulykker, alvorlig sykdom/hendelser eller livstruende situasjoner som gjelder psykisk helse og selvmordstanker

Ernæringsrådgiver

Fastleger

Bestill time via helsenorge.no.

Fastlegetjenestene administreres via Helsenorge.no.
Problem med Helsenorge sine tjenester? Ring 23 32 70 00.

Mer informasjon om fastlege på STERK, trykk her.
Laboratoriet holder åpent
hverdager mellom 09.00-15.00

Helsemedlemskap

Med vårt unike helsemedlemskap sikrer du deg en rekke fordeler og rabatter, og du kan dra nytte av det beste innen forebyggende råd og behandling, fysikalsk behandling og klinisk medisin.

Laboratorium og operasjonssal

Med eget laboratorium og en operasjonssal for mindre inngrep blir prosessen enklere for legen og du som pasient slipper å reise til en ekstern aktør for dette.

Serviceteamet

Hanne Charlotte Tangen

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.