Barn og ungdom

STERK har gleden av å invitere alle barn og unge inn på trening! Treningen foregår i alders inndelte grupper. Vi trener på styrke, balanse, koordinasjon og bevegelser. Treningen hos oss skal være morsom og trygg.

Verdens STERKeste, trening for barn og unge

Vi ønsker å skape glede av å være i bevegelse og gode aktivitetsvaner for hele familien. Vi brenner for fysisk aktivitet og gleden av å være i aktivitet – for alle aldre! Vi gir et bredt tilbud innen trening og helse og ønsker å gi både foreldre og barn en god opplevelse ved å være i aktivitet. Trening hos oss er en glimrende arena for å skape tro på deg selv, gi opplevelse og erfaring med at fysisk aktivitet er gøy! Dette tror vi er med på å skape gode vaner for fremtiden.

Treningene er delt inn i 3 ulike aldersgrupper

2-5 år

For de yngste bruker vi lek for å utforske og utfordre alle grunnleggende bevegelser, samspill og kreativitet. Vi har ulike temaer hver uke som vil speile seg i treningsøvelsene og lekene vi bruker under økten. Eksempler på tema er: ball, balanse, styrke, hukommelse og vennskap. Treningen er satt til 60 minutter, da håper vi også at du får tid til å ta deg en treningsøkt.

6-11 år

For den mellomste gruppen bruker vi mye lekpregede aktiviteter sammen med flere treningsøvelser. Treningene er ukentlig inndelt i ulike temaer gjennom året. Eksempler på temaer er: Styrke, samarbeid, koordinasjon og smidighet.Treningen er satt til 60 minutter, da håper vi også at du får tid til å ta deg en treningsøkt.

12-15 år

På ungdomstimen liker vi også ha det gøy og treningen er lystbetont. Lek og smil drar vi også inn i ungdomstimen. I tillegg får ungdommene også god innføring i teknikk og prinsipper for trening. Treningene for ungdom vil ha en base i styrketrening, men vil også ha stor variasjon innenfor dette. Ungdomstimene er i vårt STYRKE rom, som er fylt med utstyr vi kan bruke under treningene.

Når ungdommen har deltatt på min. fem «ungdomstimer» og har fått klar signal fra instruktøren har ungdom fra 12 år mulighet til å trene i studio sammen med foresatt også utenom oppsatte ungdomstimer.

Barnepass - aktivitetspass

Ønsker du som forelder å trene også utenom de oppsatte timene for barn? Vi har en aktivitetspass hvor barnet ditt kan være mens du eller dere får en god treningsøkt. I aktivitetspass kan du komme når det passer under den oppsatte tiden og la barnet ditt få holde seg aktiv med ulike leker, hinderløyper eller tegning. Aktivitetsparken er for barn fra 2 år og opp til skolealder. For eldre barn, se øvrig timeplan for oppsatte timer.

Trivselsregler for aktivitetspass på STERK Trening

Foreldre registrerer barn hos resepsjon eller hos instruktør når dere kommer.

Foreldre må oppholde seg i våre lokaler og være tilgjengelige hvis barna må på do i løpet av tiden da instruktører ikke følger på toalettet.

Vi har maks 8 barn pr. Instruktør, vi forbeholder oss retten til at det kan være fullt og at det da kan være litt vente tid.

Barnet ditt kan være hos oss i 70 minutter pr. gang. 

Hos oss kan barnet leke med de andre barna og aktiviseres av instruktør eller tegne om de ønsker det.

Vi anbefaler alle å bruke innesko eller anti-skli sokker, gulvet på mesaninen er glatt å løpe på i sokkelesten.

Er barnet ditt syk må dere heller komme tilbake når barnet er friskt igjen.

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Litt mat før trening og en drikkeflaske med vann under trening kan gjøre susen.

Dette er fint å minne barnet på og forbereder de på våre trivselsregler på trening/aktivitets pass:

  • Lytt til instruktøren og spør spørsmål om noe er uklart
  • Vi skal ha god og positiv tone på STERK
  • Si ifra til treneren hva du synes var gøy å gjøre på timen, din mening er viktig!