Trening for barn og unge

Vi tror på at helse og gode vaner kan skapes tidlig! 

Vi mener trening hos oss er en glimrende arena for å skape tro på deg selv, gi opplevelse og erfaring med at fysisk aktivitet er gøy! Dette tror vi er med på å skape gode vaner for fremtiden. Under trygge rammer og med foresatt kan barn fra 10 år ha et medlemskap og trene hos oss. Vi ønsker å gi alle barn som melder seg inn en god start, derfor deltar barnet og den foresatte med på en veiledningstime når dere inngår et medlemskap hos oss. Da kan vi lære dere bedre å kjenne og vise frem mulighetene for trening og en innføring i etikette på senteret.

Våre tilbud for barn og ungdom på STERK

  • Trening i studio sammen med foresatt, fra barnet er 10 år
  • Trening i studio alene, fra ungdommen er 15 år

Pris: 425,- pr. mnd. Ingen bindingstid.

IMG_5928
STERK sammen

Trening i studio

  • Sammen med foresatt, fra du er 10 år gammel
  • Alene, fra du er 15 år gammel

Fra barnet har fylt 10 år kan dere trene sammen i studio. Styrketrening med god teknikk er trygg trening for barn og unge, det vil bedre motorikk, skjelett og helse. Trening sammen kan bidra til en morsom og sunn familieaktivitet.

Vi tar sikkerhet alvorlig og ønsker at trening hos oss skal være både lystbetont og bidra til at barn og unge vil fortsette med trening. Derfor skal alle barn og ungdommer som melder seg inn og vil trene i studio med foreldre ha en veiledningstime sammen med en Personlig trener. Her går dere igjennom trivselsregler på senteret, viser og forklarer utstyr vi har og hjelper dere til å finne øvelser og riktig teknikk. Ønsker dere mer hjelp etter dette har vi flere personlig trenere som har lang erfaring med å trene unge.

Når barnet er medlem hos oss har hen et eget medlemskap og forelder som trener sammen med barnet må også være medlem hos oss.

Fra ungdommen har fylt 15 år kan de trene alene i studio, altså uten følge av foresatt. Når Ungdommen melder seg inn må forelder/betaler være med frem til fylt 18 år. Vi anbefaler også her at ungdommen har en veiledningstime med personlig trener før treningsstart.

Barn og ungdom

Ta med deg barnet og kom igang med treningen igjen. Våre barseltimer holdes av våre erfarne fysioterapeuter.

Barsel2

Kom igang igjen

Etter en fødsel trenger kroppen tid til å tilpasse seg etter en graviditet og fødsel. Mange ønsker å finne tilbake til den kroppen som var før graviditet, i tillegg ha en sterk kropp som støtter den nye tilværelsen som forelder. Trening anbefales til alle og her på Sterk ønsker vi å gi deg en god og trygg start på treningen. Vi tilbyr derfor spesielle timer for våre medlemmer som nylig har vært igjennom et svangerskap. Barsel timen gir deg en unik mulighet til å komme i gang igjen etter graviditeten med trygg og god trening.

Barsel1

Under egentrening i studio tilbyr vi våre medlemmer muligheten til å ta med barnet, så lenge barnet ikke ferdes fritt rundt på senteret. Barn skal enten oppholde seg på matte eller i vogn/bærebag og under oppsyn. Tidspunkt for å kunne ta med barn er hverdager fra 06.00-15.00 og roligere perioder under helgen.

Vi tilbyr oppsatte Barseltimer med fysioterapeut hvor du kan ta med barnet på trening. For å delta på disse timene må du ha medlemskapet Fleksibelt eller Premium.

Fordeler med å trene etter svangerskap:

  • Reduserer risiko for fødselsdepresjon
  • De gode helse effektene av trening gjelder for alle, også de som har vært gjennom et svangerskap.
  • Reduserer faren for bekkensmerter
  • Mindre muskel og seneplager som kan komme av å bære på barnet
  • Skaper gode vaner for barseltiden og småbarnsperioden
Barn4

Alt på ett sted

På STERK finner du alt du trenger av kompetanse og hjelp innen barne- og kvinnehelse: 

Våre personlige trenere og fysikalske behandlere har lang erfaring og god kompetanse med barn/ungdom og trening. Send oss en henvendelse, så hjelper vi dere godt i gang med trygg og effektiv trening.

Fyll inn navn, telefonnummer og email, så tar vi kontakt for en veiledningstime.