Trening for barn og unge

Vi tror på at helse og gode vaner kan skapes tidlig! 

STERK ønsker å skape bevegelsesglede og gode aktivitetsvaner for hele familien. Vi brenner for viktigheten av fysisk aktivitet og at det skal være gøy å bevege kroppen – for alle aldre!

Vi vil derfor gi et bredt tilbud innen trening og helse og ønsker å gi både foreldre og barn en god opplevelse av å være i aktivitet. Trening hos oss er en glimrende arena for å skape tro på deg selv, gi opplevelse og erfaring med at fysisk aktivitet er gøy! Dette tror vi er med på å skape gode vaner for fremtiden.

Våre tilbud for barn og ungdom på STERK

  • Aktivitetspass, aktivitet for barn 2-6 år, når foresatt vil trene
  • Trening i studio sammen med foresatt, fra barnet er 10 år
  • Trening i studio alene, fra ungdommen er 15 år

 

Pris: 425,- pr. mnd. Ingen bindingstid. 

Trening i studio

  • Sammen med foresatt, fra du er 10 år gammel
  • Alene, fra du er 15 år gammel

 

Fra barnet har fylt 10 år kan dere trene sammen i studio. Styrketrening med god teknikk er trygg trening for barn og unge, det vil bedre motorikk, skjelett og helse. Trening sammen kan bidra til en morsom og sunn familieaktivitet.

Vi tar sikkerhet alvorlig og ønsker at trening hos oss skal være både lystbetont og bidra til at barn og unge vil fortsette med trening. Derfor skal alle barn og ungdommer som melder seg inn og vil trene i studio med foreldre ha en veiledningstime sammen med en Personlig trener. Her går dere igjennom trivselsregler på senteret, viser og forklarer utstyr vi har og hjelper dere til å finne øvelser og riktig teknikk. Ønsker dere mer hjelp etter dette har vi flere personlig trenere som har lang erfaring med å trene unge.

Når barnet er medlem hos oss har hen et eget medlemskap og forelder som trener sammen med barnet må også være medlem hos oss.

Fra ungdommen har fylt 15 år kan de trene alene i studio, altså uten følge av foresatt. Når Ungdommen melder seg inn må forelder/betaler være med frem til fylt 18 år. Vi anbefaler også her at ungdommen har en veiledningstime med personlig trener før treningsstart.

STERK sammen

Aktivitetspass

Barnepass - aktivitetspass

Ønsker du som forelder å trene også utenom de oppsatte timene for barn? Vi har en aktivitetspass hvor barnet ditt kan være mens du eller dere får en god treningsøkt. I aktivitetspass kan du komme når det passer under den oppsatte tiden og la barnet ditt få holde seg aktiv med ulike leker, hinderløyper eller tegning. Aktivitetsparken er for barn fra 2 år og opp til skolealder. Se vår timeplan for hvilke tider aktivitetspass er åpent.

Trivselsregler for aktivitetspass på STERK Trening

Foreldre registrerer barn hos resepsjon eller hos instruktør når dere kommer.

Foreldre må oppholde seg i våre lokaler og være tilgjengelige hvis barna må på do i løpet av tiden da instruktører ikke følger på toalettet.

Vi har maks 8 barn pr. Instruktør, vi forbeholder oss retten til at det kan være fullt og at det da kan være litt vente tid.

Barnet ditt kan være hos oss i 70 minutter pr. gang. 

Hos oss kan barnet leke med de andre barna og aktiviseres av instruktør eller tegne om de ønsker det.

Vi anbefaler alle å bruke innesko eller anti-skli sokker, gulvet på mesaninen er glatt å løpe på i sokkelesten.

Er barnet ditt syk må dere heller komme tilbake når barnet er friskt igjen.

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Litt mat før trening og en drikkeflaske med vann under trening kan gjøre susen.

Dette er fint å minne barnet på og forbereder de på våre trivselsregler på trening/aktivitets pass:

  • Lytt til instruktøren og spør spørsmål om noe er uklart
  • Vi skal ha god og positiv tone på STERK
  • Si ifra til treneren hva du synes var gøy å gjøre på timen, din mening er viktig!