Alltid med deg
Trening og kosthold levert av våre spesialister - tilpasset dine ønsker og behov
Kompetanse og fleksibilitet
Nå dine mål med markedets beste trenere. Tren når og hvor det passer deg.
Kosthold
Med en app spekket av funksjoner sørger vi for å tilpasse ett enkelt, inspirerende og sunt kosthold basert på helt vanlig mat
Alltid med deg
Trening og kosthold levert av våre spesialister - tilpasset dine ønsker og behov
Kompetanse og fleksibilitet
Nå dine mål med markedets beste trenere. Tren når og hvor det passer deg.
Kosthold
Med en app spekket av funksjoner sørger vi for å tilpasse ett enkelt, inspirerende og sunt kosthold basert på helt vanlig mat
Sterk_online_logo (1)

Alltid med deg

Online coaching er for deg som ønsker å ta kontroll over sin egen helse og velvære. Gjennom vår digitale plattform kan vi tilby veiledning, støtte og kompetanse til deg som kunde uavhengig av hvor du er i Norge!

Få skreddersydde treningsplaner og kostholdsråd rett inn på telefonen. STERK sine personlige trenere hjelper deg nå dine mål. 

Online coaching er en tjeneste som både du som trener på STERK og du som bor et helt annet sted i Norge kan benytte deg av. Vi ønsker å nå ut til flere mennesker for å skape treningsglede og bedre folkehelse!

Å ha en Online coach gjør at du har en å samarbeide med gjennom hele uken. Føler du deg usikker på noe, så er din personlige trener kun ett tastetrykk unna.

Fleksibilitet og tilgjengelighet

En av de største fordelene med online coaching innen helse er tilgjengeligheten. Uansett hvor du befinner deg, kan du få tilgang til en kompetent coach som ønsker å hjelpe deg. Dette er spesielt nyttig for deg som bor i områder uten tilgang til spesialiserte helsetjenester eller dyktige personlige trenere. Online coaching gir en mulighet for personer å motta personlig veiledning og støtte uten å måtte forlate komforten i sitt eget hjem.

Med en Online coach fra STERK vil du bli mer kunnskapsrik når det kommer til trening, og valgene du tar i hverdagen. Du vil kjenne på mestring, økt motivasjon, framgang og gode opplevelser med treningen.

Med kunnskap og forståelse, vil du oppleve mer motivasjon og bli tryggere på hva som må til for å nå målsettingen din. Du får ikke kun en plan som skal følges blindt, men personlig oppfølging etter avtale og behov.

Trening med PT
Ernæring

Vi skreddersyr etter dine målsetninger

Gjennom detaljert kartlegging vil du få et skreddersydd treningsprogram og en kostholdsplan basert på hva du har gjort tidligere, hvor du befinner deg nå og hva din målsetting er fremover. Planen mottar du i vår app, hvor det er enkelt å navigere seg frem i opplegget. I treningsprogrammet er det integrerte videoer av øvelser som hjelper deg med teknikken, du får en fin oversikt over egen progresjon, og kan enkelt chatte med din Online coach i ukedagene. Ukentlig følger din coach deg opp, og gjør justeringer underveis basert på dine egne opplevelser og framgang.

Vårt Online team har flere års erfaring som personlige trenere. Med deg i fokus vil du få et opplegg som er trygt, effektivt og som du mestrer uansett hvor du trener. 

Slik går du frem:

Velg PT
Bli kjent med våre personlige trenere i online teamet. Usikker på hvem du skal velge? Ta kontakt med vår online veileder. Vi finner den perfekte match til deg.
Kjøp
Velg den pakken du ønsker i vår nettbutikk. Etter at pakken er kjøpt, vil du motta en bekreftelsesmail og informasjon med en invitasjon til vår app Zenfit. Dette er verktøyet vi bruker videre i samarbeidet.
Kartlegging
Du vil bli kontaktet av din PT for en omfattende kartlegging. Dette er grunnlaget for kostholdsplanen og/eller treningsopplegget, som skal sørge for at du når dine mål.
Start trening
Din matplan og/eller treningsprogram ligger nå klart i appen. Loggfør treningen din, fyll ut ukesrapporten, chat med PT og film øvelser. Vi gjør nødvendige justeringer underveis.
Mål fremgang
Loggfør øktene dine og/eller hva du spiser. Du vil få tett oppfølging og ukentlige justeringer basert på framgang, opplevelse og timeplan. Alt fremstilt på en oversiktlig måte i appen.

Våre pakker:

Online PT
Base

750/mnd
Tilgang til egen bruker i app
Skreddersydd treningsprogram utfra ditt nivå
Teknikkoppfølging
Oversikt over endringer i kroppssammensetningen
Oversikt over framgang på treningen
Oppfølging og justering annen hver uke
Vis hva som inngår

Online PT
Ordinær

1500/mnd
Tilgang til egen bruker i app
Velg mellom skreddersydd treningsprogram eller kostholdsoppfølging
Teknikkoppfølging
Oversikt over endringer i kroppssammensetningen
Oversikt over framgang i treningen
Ukentlig oppfølging og justering
Chat funksjon hvor du kan snakke med din personlig trener
Vis hva som inngår

Online PT Premium

2500/mnd
Tilgang til egen bruker i app
Skreddersydd kostholdsoppfølging basert på din nåværende kunnskap og målsetting
Skreddersydd treningsprogram basert på din nåværende kunnskap og målsetting
Kosthold trenger ikke å være så avansert, vi lærer deg hvordan
Oversikt over endringer i kroppssammensetningen
Oversikt over fremgang i treningen
Ukentlig oppfølging og justering
Chat funksjon 24/7
Progresjonsbilder
Video analyse - send inn teknikk videoer og få tilbakemelding
Vis hva som inngår
IMG_7046

Usikker på hvilken pakke og trener som passer for deg? Ta kontakt med vår PT Online veileder for en uforpliktende kartlegging og samtale.

Fyll inn navn, telefonnummer og email, så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale.

Vårt online team:

Erik Haugen

Erik Haugen er en allsidig, detaljorientert og lidenskapelig PT, som hjelper deg nå dine målsetninger!

Elias Bråthen

En pålitelig kilde som skal bidra med økt forståelsen for trening og ernæring, og en veileder som hjelper deg nå målet ditt på en effektiv og trygg måte

Benjamin Solheim

Benjamin er en engasjert trener med solid bakgrunn og utdannelse. Han er ett trygt og godt valg når du skal velge en dyktig PT.

Ina Kolstad Rustad

Ina er en erfaren online coach som vil hjelpe deg med å bli den beste utgaven av deg selv.

Ingrid Svelland

Ingrid har bred og lang erfaring med trening hvor blant annet styrketrening og svømming har vært hovedfokus. Hun har fokus på at treningen skal være lystbetont og at du skal føle mestring.

Livar Vaule

Som tidligere idrettsutøver har Livar mange års erfaring med treningsplanlegging og gjennomføring av trening.