Kiropraktor i Oslo

Våre kiropraktorer er som våre leger, primærbehandlere, med hovedekspertise innen lidelser i muskel- og skjelettsystemet. Kiropraktorene på STERK er en trygg og tilgjengelig primærkontakt når uhellet først er ute, og du lurer på hva du skal gjøre med dine plager. 

Hjelp?

Trenger du hjelp med booking eller er usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Ta kontakt på 21 08 28 00, så hjelper vi deg.

Her finner du oss:

STERK Helse ligger på Vinslottet, Haslelinje, sentralt i Oslo. Kommer du med bil, ligger senteret nær både Ring 2 og 3, og Gamle Trondheimsvei. Avkjørsel mot Løren/Hasle. Reiser du kollektivt er du kun 5 min gange unna T-bane og buss på Løren, Økern og Hasle. 

Vinslottet har P-hus med 2 timers gratis parkering. 

 

Les mer om hva vi behandler:

Våre kiropraktorer hjelper deg med rask undersøkelse og effektiv behandling ved plager i rygg, nakke, skuldre, og mye mer. Våre dyktige kiropraktorer finner du på STERK Helse på Hasle og Løren, Oslo.

STERK Helse har ett stort fagmiljø innen muskel– og skjelettplager og livsstilsrelaterte sykdommer. Er du nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med? Trykk på diagnose eller problemområde og les mer om hva vi behandler her:

Våre kiropraktorer:

Kiropraktor

ebu

STERK Helse Vinslottet

Kiropraktor

Eghosa

STERK Helse Vinslottet

Kiropraktor

JanChrister

STERK Helse Vinslottet

Kiropraktor

Christian

STERK Helse Vinslottet

Kiropraktor

Danieljpg

STERK Helse Vinslottet