Senior yoga og dans

Vi tilbyr endelig timer med dans for våre seniormedlemmer. Dette blir en lystbetont og annerledes time vi er sikre på at du vil like.I denne timen kombinerer vi yoga med dans og vi starter timen med å bevege oss til musikk. Dansene vi jobber med er enkle med mye repetisjon slik at man opplever mestring […]

Senior Yoga

En time hvor pust, bevegelighet og styrke er i fokus. Godt for å senke stressnivå, lindre fysiske plager og øke mentalt velvære. Vi anbefaler at du tar med din egen yogamatte, men du kan også få låne an av oss. Øvelser utføres stående, sittende og liggende. 

Senior Kondisjon

Kondisjon trening er med på å bedre både fysisk og psykisk livskvalitet for eldre. På denne timen bruker vi øvelser og treningsmetoder som utfordrer kondisjonen. Vi blir svette og an pustende til god musikk sammen med andre likesinnede. 

Senior balanse og koordinasjon

Dette er en time som har som mål å øke balansen vår. Alle har behov for å trene balanse og eldre har spesielt godt av å styrke denne egenskapen.Vi tar fallforebygging på alvor og har derfor utviklet en balanse og koordinasjon time for seniorer som vil hjelpe deg å forbedre og bevare disse nødvendige egenskapene. […]

Senior Styrke

Styrketrening er kanskje den viktigste treningsformen med tanke på å opprettholde god funksjon og mobilitet for eldre. Sammen kommer vi oss igjennom gode styrkeøvelser for å øke musklenes styrke. Er det noen av øvelser du ikke får gjort, hjelper instruktøren deg med gode alternativer som passer bedre for deg.