nyhet_gjennåpning

Del innlegg i sosiale medier

Viktig informasjon, gjenåpning!

Anette
Anette Sexe
Ernæringsrådgiver
May 19, 2021

Viktig informasjon, gjenåpning!

Hei!

STERK trening har vært stengt over 10 måneder siden pandemien første gang satt vår drift ut av spill i mars 2020. Treningssenterbransjen har det siste året hatt det tøft, og mange av dere har lurt på hvordan vi har klart oss økonomisk. Vi, som mange andre, har blitt truffet hardt.  Du skal vite at vi på ingen måte har tenkt til å gi oss av den grunn. I tunge tider er det viktig å se fremover, og vi har brukt tiden effektivt for å gjøre STERK enda STERKere. Nasjonale og kommunale myndigheter har nå gitt oss gode signaler for at vi går mot en snarlig gjenåpning. Vi gleder oss enormt til å se dere igjen! Videre kan du lese om hva vi har holdt på med den siste tiden.

I februar tok vi tilbake vår helsedrift på STERK Helse Vinslottet. Her drifter vi nå med leger, kiropraktorer og fysioterapeuter. Fra å ha operert som Oslos største Covid-19/»Feberpoliklinikk», er det nå ekstremt gøy å være i gang med vaksinering av våre pasienter og kunder. I tillegg til dette jobber vi med hurtigtesting av våre samarbeidspartnere Vålerenga og Grorud fotball. 

På STERK Løren har det skjedd mye. Vi har revet klinikken og kan nå tilby en vesentlig større arena for trening. Vi skifter ut alt av styrkeutstyr, og vil ved gjenåpning tilby en nyoppusset og topp moderne arena som vi gleder oss til å vise deg. 

Kun 350 meter fra Løren har vi nå ferdigstilt en helt ny arena; STERK Helse og trening Hasle Med all beskjedenhet er dette antakelig Norges råeste treningssenter! Dette senteret skulle åpnet 01.04. Vi er klare, og om få uker skal også du få oppleve denne arenaen. Mer info om STREK Hasle.

Grunnet oppussing, snarlig sommer og ferdigstillelse på Løren, velger vi å holde denne arenaen stengt fra 01.06.21 og frem til 16.08.21. Her vil vi frem til gjenåpning, erstatte våre treningsapparater med det nyeste på markedet og pusse opp begge salene våre, slik at du kan få gleden av nye timer og konsepter

Alle våre medlemmer kan frem til dette trene uten merkostnad på Hasle Linie! Her kan vi fra oppstart tilby gratis parkering til alle medlemmer (se bilde)

På Hasle vil du igjen møte alle ansatte fra Løren ved oppstart, den samme gode atmosfæren og vi vil selvfølgelig hjelpe deg i gang med gode treningsrutiner. Ta gjerne kontakt med oss for en gratis treningsveiledning.

Har du spørsmål eller kommentarer? Kontakt oss på trening@sterkhelse.no eller tlf; 21 08 28 00

Vi gleder oss til å se deg igjen!

Hilsen oss på STERK

Les også:

Vålerenga Fotballs Sterk Helse AS søker fysioterapeut til A-lag kvinner

Vålerenga Fotballs Sterk Helse AS...

Vålerenga Fotball har et A-laget som kjemper om edelt metall i Toppserien og 120 barne- og ungdomslag. Vi har over…
Hvordan spise mer økonomisk?

Hvordan spise mer økonomisk?

Synes du det går uforholdsmessig mye penger på mat om dagen? Mat som er bra for oss og sunt har…
Vi er stolte av å lansere STERK Restart

Vi er stolte av å...

16 uker Restart begynner med en grundig helseundersøkelse hos vår allmennspesialist. Vi måler blodtrykk, tar en rekke blodprøver og EKG…
Fallforebyggende trening

Fallforebyggende trening

Et kurs for deg som føler deg ustø, er redd for å falle, eller bare har lyst til å styrke…