STERK Hasle

STERK HasleLinje er vårt andre treningssenter, her finner du et unikt yogakonsept i sal med mulighet til varme opp til 40grader, barseltimer for nybakte mødrer og barnekonsept Verdens STERKeste for de mellom 2-15, spesialdesignet treningsareal, PTSG timer (gruppetimer/Personlig Trening i Små Grupper), klinikk med 6 behandlingsrom for aktiv fysioterapi i tillegg til godt samarbeid med fastlegene, privatlegene, kiropraktorene, fysioterapeutene med flere på STERK Helse Vinslottet, helsemedlemskap og mye MYE mer!

Praktisk info

Man-Tors 06.00-22.00
Fre 06.00-21.00
Lør-Søn 09.00-18.00

STERK Hasle
Karvesvingen 7
0579 Oslo

+47 22 35 55 55
trening@sterkhelse.no

I Karvesvingen finner du P-Hus under våre lokaler. Du kjører ned mellom STERK og Aller, så helt inn i anlegget og til venstre. Der kan du parkere 2 timer gratis ved å registrere bilen din på skjermen inne ved resepsjonen.  

Parkeringen administreres av OnePark, for mer informasjon se OnePark sin nettside, eller ta kontakt på kundeservice@onepark.no.

Gratis kaffe

Medlemskaptyper

Premium

Medlemskapet for deg som vill ha alt og litt mer! Du har full tilgang til alle senter, premiumsoner, grupptrening, konsepter og mye mye mer.

Ordinært

Medlemskapet for deg som er mest glad i egentrening og ikke trenger tilgang på premiumsoner, gruppetrening og konsepter. Gyldig på 1 senter med mulighet for å kjøpe tilgang til flere.

Dagtid

Medlemskapet med samme treningsmuligheter som Ordinært men gyldig frem til klokken 15.00 i hverdagene og hele helgene.

Verdens STERKeste

Treningstimer og yogatimer for barn mellom 2-15 år. Timene er med instruktør og noen også sammen med en foresatt.

Personlige Trenere

Enten du har tanker om å starte et nytt og bedre liv,
eller om du har et godt treningsgrunnlag men ønsker
å jobbe konkret mot noe mer, kan våre
personlige trenere hjelpe deg!

Instruktører

YOGA på HasleLinje

Unikt yogakonsept i sal med mulighet til varme opp til 40grader. Gjennom våre små grupper gir vi deg tett oppfølging for at du skal få hjelp til å utvikle deg i din yogapraksis.

Verdens STERKeste

Treningstimer og yogatimer for barn mellom 2-15 år. Timene er med instruktør og noen også sammen med en foresatt. For nybakte mødrer har vi barseltimer på timeplanen.

Timeplan - HasleLinje

STERK Helse & Trening avd. HasleLinje

Serviceteamet

Halvor Gjengstø
Pernille Stenberg
Guro Grøndalen
Petter Stadsøy

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.