_O9A5402

Nye medlemskap

Daglig leder

Kjetil
Kjetil Larsen
December 5, 2023

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt premium løft.

I 2015 åpnet vi vårt første senter på Løren torg. I 2019 startet STERK opp et større medisinsk- og fysikalsk senter på Vinslottet. Våren 2021 ble STERK Hasle en realitet. Med en radius på ca. 500 meter har STERK på kort tid etablert 3 store helse- og treningsfasiliteter i hjertet av Hovinbyen. Visjonen til selskapet er flest mulig i bevegelse, fra ung til gammel. Fysisk aktivitet er den beste medisinen for mange tilstander. Som leverandør av medisinske- og fysikalske tjenester, er vårt ønske å kunne hjelpe flest mulig med å tilpasse aktivitet til alle forutsetninger.  

I løpet av disse årene har vi gjort oss mange erfaringer om våre kunders treningsvaner, behov og ønsker. Basert på dette gjør vi nå større endringer i vår medlemsmodell for å kunne treffe enda flere mennesker, og ikke minst kunne tilby et differensiert tilbud med kundens behov i sentrum. Vi ser også at bransjen har splittet seg opp i flere segmenter fra lavpris til fullsortiment med gruppetimer. Med disse endringene blir vi enda mer konkurransedyktige ovenfor alle våre konkurrenter i bransjen. Vi får nå et solide tilbud til de som ønsker å trene rimelig, til de som ønsker gruppetimer og til de som ønsker alt og litt til. 


Vi introduserer derfor våre 3 nye medlemskap fra 01.01.2024.  

1: STERK Base (Løren) – For deg som ønsker styrke- og kondisjonstrening, og et rimeligere alternativ. 449,- pr. mnd. Ingen bindingstid.   

2: STERK Fleksibelt (Løren og Hasle) – For deg som ønsker gruppetimer og fleksibilitet, og tilgang til begge sentre. 749,- pr. mnd. Ingen bindingstid.  

3: STERK Premium (Løren og Hasle) – For deg som ønsker alt og litt til. 999,- pr. mnd. ingen bindingstid.  

Seniorer og studenter får 20% rabatter på våre ordinære medlemskap Fleksibelt og Premium.  

Med alle disse medlemskapene tilbyr vi nå fantastiske åpningstider, et bredt spekter tilbud med stor fleksibilitet og medlemsfordeler hos alle våre klinikere, noe som gjør et STERK Medlemskap helt unikt i markedet.

STERK Løren blir vårt BASE-senter med rimeligere pris 

På Løren har vi gjort en del endringer i løpet av året. Vår premiumsal har ble endret til areal for egentrening, noe våre kunder har satt stor pris på. I tillegg har det vært mulig for kunden å komme inn på senteret tidlig og sent med eget nøkkelkort. Vi vil fremdeles ha personell på senteret store deler av dagen og utvider åpningstiden. Fra 01.01.24 vil STERK Løren være oppe fra 05.00-24.00, 365 dager i året.  

På Løren vil det fra nyttår primært være egentrening, foruten seniortimer på dagtid på hverdagene. Resten av våre gruppetimer utføres på STERK Hasle. Med lavere driftskostnader særlig knyttet til personell og gruppetimer, er vi i stand til å presse medlemsavgiften ytterligere ned. Vi ser at mange ønsker et rimeligere alternativ og økonomi skal ikke være det som hindrer mennesker fra å trene. Mange av våre eksisterende kunder på Løren får nå en hyggelig gave, hvor medlemsavgiften settes ned til 449,- pr mnd. 

STERK Hasle tilbyr nå gruppetimer til ordinære medlemmer 

STERK Hasle har bransjens beste gruppetimer, hvor det leveres alt fra yoga, styrketimer, helsetimer med fysioterapeut og løpetimer på bransjens beste møller. Vi vet at mange av våre ordinære kunder har ønsket seg gruppetimer og at de som benytter gruppetimer i større grad lykkes med sin trening. Vi ønsker derfor å kunne tilby dette til en lavere pris for alle våre ordinære medlemmer. Med medlemskap på Hasle, kan du nå i tillegg til tilgang til begge sentre, benytte deg av våre gruppetimer. Medlemskapet “Ordinært” endrer navn til “Fleksibelt”. Alle våre eksisterende medlemmer med dette medlemskapet kan fra januar, booke seg på timer og trene på begge sentre etter ønske.  

STERK sitt Premiumtilbud blir enda bedre.  

Vi ønsker å tilby også denne gruppen enda flere goder i medlemskapet. Premium vil få prioritet på booking til alle våre gruppetimer og tilgang til alle våre eksklusive Yogatimer. Har du dette medlemskapet, vil du også ha tilgang til alle våre saler utenom timer, og du får håndklær til økten eller dusjen etter trening. Vi vet at denne gruppen har etterspurt mere kunnskap om trening og helse. Fra 2024 sette opp ulike workshops og eventer med ulike teamet og læringsmål. I tillegg gir vi alle våre premiumkunder 3 timer med personlig trening. Her vil vi skreddersy treningsprogram etter kundens behov med tilgang i vår egen treningsapp. 

STERK Helse – en trygghet for alle våre medlemmer 

Uansett medlemskap på STERK, vil alle våre kunder alltid ha rabattert pris og prioritet på vår klinikk. Her finner du våre leger, kiropraktorer, fysioterapeuter, naprapat, muskelterapeut, ernæringsrådgiver og medisinsk fotterapeut. Vi har en gledelig nyhet om ny fastlegehjemmel hos oss fra 2024 med god kapasitet.  

I januar lanseres en ny sesong med “16 ukers helvete” som er spilt inn i våre lokaler. Vi vil kommende år tilby enda flere produkter for kunder som ønsker hjelp til livsstilsendring via vårt eget produkt: STERK Restart. Her kombinerer vi alle våre styrker innen medisinen, ernæring, trening og oppfølging.  

For oss på STERK er overordnet målsetning å aktivere flest mulige mennesker uansett form eller fasong. Med disse endringene knyttet til medlemskap er vi sikre på at vi klarer å aktivisere enda flere mennesker.  

Med hilsen 

Kjetil Larsen 

Daglig leder STERK Group AS 

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…