Whitagram-Image 2

"Mer bevisst på hva som trigger problemet mitt.."

Halvor Gjengstø. Helsekoordinator
April 26, 2024

"Mer bevisst på hva som trigger problemet mitt.."

“jeg har blitt mer bevisst på hva som trigger og hva jeg selv kan gjøre” forteller Håkon, etter en behandlingsserie hos vår naprapat Sara Nyland.

“Jeg har tidligere vært hos terapeuter med smerter i korsryggen og rundt hoftekammen. Det har blitt noe trykkbehandling og noen forslag til øvelser og en oppfølgingstime. Jeg har blitt bedre, men bare midlertidig.

Jeg ble svært godt tatt imot hos Sara og føler at jeg ble hørt. Det ble gjort en ordentlig undersøkelse. Vi pratet om at det kan være psykiske faktorer knyttet til problemene, som stress og bekgrunnen til dette. Sara ville virkelig hjelpe meg med å finne årsaken til problemene mine.

Vi startet med trykk, triggerpunkt, massasje og strekking og tøying. Så fikk jeg øvelser som jeg skulle gjøre hjemme. Litt ut i behandlingen fikk jeg også oppgaver for å trene opp området jeg hadde problemer med. Hvis det var noe som ikke fungerte for meg, fikk jeg alternative løsninger for øvelsene. Jeg fikk også treningsprogram for å aktivt trene opp og forebygge for nye plager. 

Det som virkelig skiller Sara fra andre terapeuter er at hun har vært utrolig flink til å gjøre meg bevisst på hva jeg gjør i hverdagen som trigger problemet. Nå er jeg bevisst på årsaken til hva som har holdt problemet mitt gående og kan umiddelbart stoppe det.”

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…