BB0A8052 ny størrelse1

Del innlegg i sosiale medier

Vi er stolte av å lansere STERK Restart

Kjetil
Kjetil Larsen
Daglig leder
September 14, 2022

Vi er stolte av å lansere STERK Restart

16 uker Restart begynner med en grundig helseundersøkelse hos vår allmennspesialist. Vi måler blodtrykk, tar en rekke blodprøver og EKG av hjertet. Etter 16 uker gjentar vi prøvene, slik at vi kan evaluere hvilken effekt programmet har hatt på kunden sin helse. Vi på STERK vet at trening ikke bare forebygger, men skal og børe være førstevalg i behandlingen av en rekke sykdommer og risikofaktorer som f.eks overvekt, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, hjertesvikt, koronarsykdom, diabetes (1 og 2), metabolsk syndrom, mage- og tarmsykdommer, artrose, muskel- og skjelettplager, kroniske smerter med mange flere. 

Med legen diskuteres funn og ulike behandlingsmetoder. Basert på nyere medisinsk forskning, tilbyr vi nå også en medikamentell tilnærming til overvekt og fedme som supplement til trening og kostholdsendringer. 

Endringer må være bærekraftige skal de holde over tid, og kostholdet er nøkkelen til suksess! Med STERK Restart får kunde månedlig oppfølging hos ernæringsrådgiver. Det etableres gode og sunne matplaner som individuelt tilpasses kundens forutsetninger. Målet er å etablere gode matvaner som holder livet ut og som gir en bedre helse. 

«Vårt kompetanseteam hjelper kunden hele veien. Gjennom flere år har STERK jobbet med livsstilsendringer, kroniske sykdommer og aktivitetsmedisin. De som nødvendigvis ikke trives på ett treningssenter, men som har meget god nytte av det. Vi vet at det ikke finnes noen snarveier eller kjappe løsninger for en varig god helse. Men endringer, trygghet og tett oppfølging skaper motivasjon, og dermed sikter vi på å etablere vaner som blir til gode rutiner. Med dette opplegget får vi vist frem hele bredden i vårt økosystem», sier Klinikkansvarlig Daniel Strengelsrud

Med STERK Restart får kunde ukentlige treningsøkter – 16 økter, med en av våre dyktige personlige trenere. Her tar vi utgangspunkt i hvor kunde står nå og bygger treningsprogrammet med skreddersøm etter hva som trengs fremover. I Tillegg får man tilpassede treningsprogram til egentrening og aktivitetsplaner for å øke aktivitetsnivået i hverdagen.

«Dette opplegget handler ikke om å få størst mulig muskler, men snarere best mulig selvfølelse. Vi er stolte av å være en seriøs helseaktør som setter helse og trening sammen på en god måte. Vi vet dessverre at veldig mange misliker treningssentre, men håper disse kundene vil finne våre arenaer trygge og meningsfulle i forhold til å bruke aktivitet som beste medisin både forebyggende, men også kurativt med sine helseutfordringer», sier Daglig leder Kjetil Larsen i en kommentar.

Les mer om STERK Restart her.

Les også:

Velkommen i teamet naprapat Sara!

Velkommen i teamet naprapat Sara!

Det er en stor glede å endelig kunne presentere Sara Nyland, vår første naprapat, som en del av STERK Helse…
Restart. En helhetlig tilnærming til bedre helse

Restart. En helhetlig tilnærming til...

Våren 2022 skulle Gjermund dra på verdens høyeste motorsykkeltur i Himalaya. En undersøkelse hos legen førte til at turen måtte…
Stillingsutlysning - Servicemedarbeider

Stillingsutlysning - Servicemedarbeider

Jobbe med oss? Vi har nå ledig stilling i serviceteamet på STERK!   Denne annonsen gjelder STERK Hasle og STERK Løren,…
Litt bedre form. Mye bedre liv.

Litt bedre form. Mye bedre...

I hele mars kaller STERK på våre bedriftspartnere om en felles dugnad – få flest mulige i aktivitet! Vi stiller…