IMG_6466 ny2

Del innlegg i sosiale medier

Velkommen i teamet naprapat Sara!

Danieljpg
Daniel Strengelsrud
Kiropraktor
May 16, 2023

Velkommen i teamet naprapat Sara!

Det er en stor glede å endelig kunne presentere Sara Nyland, vår første naprapat, som en del av STERK Helse og Trening. Hun har bakgrunn fra håndball, men er nå en større skientusiast med foreløpig siste tur for sesongen 14.mai. Hun er glad i allsidighet og vært naprapat på ski- og løpsarrangement som Birken og Hardhaus. 

Som naprapat brenner Sara for å hjelpe hver enkelt og å finne individuelle løsninger som gir deg en bedre hverdag. Hun har et helhetlig syn på smerte og hvordan kroppen fungerer. 

Naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse. Med en detaljert undersøkelse bygget på ortopedisk medisin og et bredt behandling arsenal hjelper Sara deg med problematikk i muskler og ledd. Målet er å gjenskape funksjon for å optimalisere hverdagen, men også hjelp til å nå dine mål innen trening. Sara har mye erfaring med stressrelaterte plager som hodepine og spenninger i kjeve, nakke og skuldre. Hun har også jobbet med idrettsutøvere og mosjonister. Hun er utdannet PT og liker ofte å kombinere naprapatien med treningsveiledning. Hun jobber også med nåler i form av Dry Needling og akupunktur. 

Sara har jobbet i både Sverige og Norge. Hun gjorde sin praksis for å bli legitimert vårdpersonal på Karolinska Sjukhus og Sophiahemmet, der hun fikk være med blant annet ortopeder, radiologer, kirurger og leger. I mai 2022 fikk hun godkjent søknaden da naprapater sammen med osteopater endelig kunne søke om å bli autorisert helsepersonell. Dette betyr større krav til terapeut om lover og regler og større sikkerhet for pasienter. 

Sara starter 22.mai. Har du lyst til å bli bedre kjent med Sara eller høre mer om naprapati? 

@Naprapatnyland

Les mer om hva en naprapat kan hjelpe deg med her: https://www.sterkhelse.no/naprapat/

Les også:

Velkommen i teamet naprapat Sara!

Velkommen i teamet naprapat Sara!

Det er en stor glede å endelig kunne presentere Sara Nyland, vår første naprapat, som en del av STERK Helse…
Restart. En helhetlig tilnærming til bedre helse

Restart. En helhetlig tilnærming til...

Våren 2022 skulle Gjermund dra på verdens høyeste motorsykkeltur i Himalaya. En undersøkelse hos legen førte til at turen måtte…
Stillingsutlysning - Servicemedarbeider

Stillingsutlysning - Servicemedarbeider

Jobbe med oss? Vi har nå ledig stilling i serviceteamet på STERK!   Denne annonsen gjelder STERK Hasle og STERK Løren,…
Litt bedre form. Mye bedre liv.

Litt bedre form. Mye bedre...

I hele mars kaller STERK på våre bedriftspartnere om en felles dugnad – få flest mulige i aktivitet! Vi stiller…