ny2

Stillingsutlysning - Privatlege

Daglig leder

Kjetil
Kjetil Larsen
January 23, 2023

Stillingsutlysning - Privatlege

Er du vår nye lege til STERK Helse på Vinslottet, Hasle?

Har du en gründer i deg og ønsker å bygge, skape og styre din egen hverdag? Når og hvor mye du jobber, og hva du tjener? Da er dette stillingen for deg!

Vi har gleden av å tilby en mulighet for å jobbe selvstendig og som en lagspiller i topp moderne og lyse lokaler, blant faglig dyktige og hyggelige kollegaer i et tverrfaglig arbeidsmiljø. Her sitter du ikke alene i ett lokale og må styre alle prosesser selv. Du har ett helt økosystem rundt deg, slik at du kan fokusere på det du skal; pasientbehandling. STERK Helse As tilbyr optimale forhold for utvikling av privat praksis, sammen med våre øvrige ansatte: fastleger, spesialister, fysioterapeuter, kiropraktorer, ernæringsfysiologer, personlige trenere, helsesekretærer og sykepleiere.

Om oss

STERK Helse As har driftet private helsetjenester siden 2011 på Løren i Oslo. I 2019 flyttet og ekspanderte klinikken til nye lokaler på Vinslottet (gamle hovedbygget til vinmonopolet) på Haslelinje. Vi tilbyr topp moderne fasiliteter med egent laboratorium, akuttrom og 14 behandlingsrom. Vårt helseteam består av en privat barnelege, 2 fastleger, 4 kiropraktorer, 7 fysioterapeuter, ernæringsfysiolog, fotterapeut, helsesekretær, sykepleiere og et stort team av personlige trenere og servicemedarbeidere. Sammen er vi nærmere 60 ansatte fordelt på 3 lokalisasjoner på Løren og Haslelinje.

Fra 2019 – 2020 driftet vi en privat legevakt som raskt ekspanderte, men når pandemien slo inn, snudde vi hele driften og inngikk ett samarbeid med bydelene Grünerløkka og Gamle Oslo. Her ble selskapet regelrett over natten til byens største feberpoliklinikk (feberpol. sentrum), og alle våre ansatte deltok i dette arbeidet. I 2021 gjenopprettet vi normal drift, men da uten en privat medisinsk legevakt. Da etterspørselen blant våre kunder og nærmere 3000 medlemmer fortsatt er stor, søker vi nå en egnet kandidat som ønsker å bygge seg opp som privat lege og/eller spesialist.

Kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert, dyktig og selvstendig lege som har lyst til å levere gode medisinske tjenester til våre pasienter. Du må være omgjengelig og dyktig på klinisk kommunikasjon og samarbeidsvillig med øvrige fagprofesjoner. Du er minimum ferdig med LIS1 og helst ferdig med spesialisering innen allmennmedisin, fysikalsk medisin eller har utdypning innen idrettsmedisin, og har jobberfaring fra norsk helsevesen. Det er et krav om flytende norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig.

Som privatlege hos oss vil du være ansvarlig for behandling og oppfølging av våre pasienter og medlemmer. Vi har et stort og kompetent fagmiljø innen fysikalsk- og idrettsmedisin, samt preventiv medisin og livsstilsrelaterte sykdommer. Vi leverer polikliniske tjenester og helseundersøkelser til en rekke bedrifter, samarbeidspartnere og idrettslag.

Vi tilbyr

  • Heltidsstilling med stor grad av fleksibilitet
  • konkurransedyktige betingelser m/garantilønn
  • Et trivelig og sosialt miljø fra ulike fagmiljøer
  • Dyktige kollegaer, faglig sparring med tilstedeværende med.ansvarlig, allmennspesialist.
  • Moderne klinikk med godt utviklet økosystem, egent akutt rom og egent laboratorium.
  • Egen helsesekretær til lab.tjenester.
  • Mulighet til å påvirke utforming av tjenesten, egen arbeidshverdag og egent inntektspotensiale
  • Fri trening

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Kontaktperson for stillingen: Daniel Strengelsrud, klinikkansvarlig STERK Helse. Tlf: 92025102. Email: daniel@sterkhelse.no

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…