nyhet_haslelinje

STERK HasleLinje

Ernæringsrådgiver

Anette
Anette Sexe
January 25, 2021

STERK HasleLinje

Når STERK åpner på HasleLinje vil verken beboere eller ansatte ha noen unnskyldning for å være i dårlig form. På det nye treningssenteret skal nemlig alle kunne trene og trives – uansett utgangspunkt.

– Å kunne tilby et godt treningstilbud på HasleLinje har vært planen fra dag én. Vi er veldig fornøyde med at vi har signert med nettopp STERK, som har et helhetlig og bredt tilbud innen både helse og trening, sier utleiesjef Cecilie Landgraff Bruusgaard i HasleLinje.

– STERK har allerede avtale med noen av bedriftene her og ønsker samarbeid med flere, opplyser Bruusgaard. – Det er nok mange som vil sette pris på muligheten for en treningsøkt før jobb eller etter jobb, eller kanskje til og med i lunsjpausen.

Treningssenteret som blir på nærmere 2000 kvadratmeter, vil holde åpent fra tidlig om morgenen til sent på kvelden og tilby ulike gruppetimer, i tillegg til fritrening og timer med personlig trener.

Daglig leder i STERK, Kjetil Larsen, forteller at alle instruktører og trenere har høy utdannelse innen idrett eller helse, og at gruppetimene gjennomføres med få deltakere.

– Det sikrer riktig og trygg trening, med god personlig oppfølging, uansett fysisk form. Ikke minst bidrar dette sterkt til god progresjon for hver enkelt, sier Kjetil Larsen.

Alle skal med!

Larsen er opptatt av STERK skal være et senter for alle, enten man har helseutfordringer eller driver med idrett på et høyt nivå.

– Vi driver et komplett helsesenter, der god helse er overordnet, og den såkalte sommerkroppen ikke vies oppmerksomhet. Alle kan komme til oss for å trene, og vi jobber aktivt for at alle skal trives, sier Larsen.

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…