nyhet_lorenapen

Løren er åpent igjen!

Ernæringsrådgiver

Anette
Anette Sexe
August 23, 2021

Løren er åpent igjen!

Mandag 16 august åpnet vi dørene på Løren, og etter 11 uker med stengte lokaler føltes det utrolig godt å kunne ønske våre medlemmer og kolleger velkommen tilbake. Mye har skjedd gjennom sommeren, vi har pusset opp lokalene i flotte nye farger, byttet ut så og si alt av utstyr, revet klinikken og dermed frigjort 200 kvm med areal til treningsutstyr. Vi har også fjernet «buret» i PTSG-sonen for å gjøre rommet mer tilgjengelig for våre medlemmer, enten man trener der alene eller på en PTSG-time. Flere medlemmer savnet smith-maskin, så nå er den også på plass 🙂

Ikke vært innom ennå? Kom innom på en kaffe og en omvisning da vel! Våre hyggelige medarbeidere står klare til å slå av en prat og ta deg med på en omvisning. Mens du er der hvorfor ikke reservere en veiledningstime med en av våre dyktige personlige trenere? Med så mye nytt utstyr er det greit å få litt innføring i hvordan ting virker. Veiledning er inkludert i ditt medlemskap.

Ikke medlem, men vurderer å begynne på et treningssenter nær deg? Vi tilbyr gratis prøvetime og har en super kampanje på medlemskap nå.

Vi gleder oss til å se deg 😀

Les også:

Pressemelding

Pressemelding

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…
Slik feirer vi Verdens diabetesdag

Slik feirer vi Verdens diabetesdag

14 November er verdens diabetesdag. Det er en global markering…
Stillingsutlysning - Fysioterapeut for Vålerenga Fotball

Stillingsutlysning - Fysioterapeut for Vålerenga...

Vålerenga Fotball har et A-lag som kjemper om edelt metall…
Hælsmerter - Severs

Hælsmerter - Severs

Severs syndrom er forårsaket av betennelse i vekstsonen i den…