nyhet_lorenapen

Løren er åpent igjen!

Ernæringsrådgiver

Anette
Anette Sexe
August 23, 2021

Løren er åpent igjen!

Mandag 16 august åpnet vi dørene på Løren, og etter 11 uker med stengte lokaler føltes det utrolig godt å kunne ønske våre medlemmer og kolleger velkommen tilbake. Mye har skjedd gjennom sommeren, vi har pusset opp lokalene i flotte nye farger, byttet ut så og si alt av utstyr, revet klinikken og dermed frigjort 200 kvm med areal til treningsutstyr. Vi har også fjernet «buret» i PTSG-sonen for å gjøre rommet mer tilgjengelig for våre medlemmer, enten man trener der alene eller på en PTSG-time. Flere medlemmer savnet smith-maskin, så nå er den også på plass 🙂

Ikke vært innom ennå? Kom innom på en kaffe og en omvisning da vel! Våre hyggelige medarbeidere står klare til å slå av en prat og ta deg med på en omvisning. Mens du er der hvorfor ikke reservere en veiledningstime med en av våre dyktige personlige trenere? Med så mye nytt utstyr er det greit å få litt innføring i hvordan ting virker. Veiledning er inkludert i ditt medlemskap.

Ikke medlem, men vurderer å begynne på et treningssenter nær deg? Vi tilbyr gratis prøvetime og har en super kampanje på medlemskap nå.

Vi gleder oss til å se deg 😀

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…