Bedrift_SoMe_mars new cut

Litt bedre form. Mye bedre liv.

Kiropraktor

Danieljpg
Daniel Strengelsrud
February 28, 2023

Litt bedre form. Mye bedre liv.

I hele mars kaller STERK på våre bedriftspartnere om en felles dugnad – få flest mulige i aktivitet! Vi stiller med all vår kompetanse og gjør terskelen lavere for alle som ønsker å begynne å trene.

Som samarbeidspartner ønsker STERK å vise hvor lite som skal til for å oppnå fantastiske
resultater. Det handler ikke om å få størst mulig muskler. Det handler om å få best mulig helse og selvfølelse. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten i mars!

Er du en av de som ofte har tenkt at det kunne være greit å komme i litt bedre form? Og lot det bli med tanken? Syntes det er litt skummelt med treningssenter? Vi legger alt til rette og lærer deg hvor lite som skal til for å lykkes. Vi hjelper selvsagt alle uansett forutsetninger, men hovedsakelig ønsker vi å hjelpe de av dere som ikke har trent før eller som trenger å komme igang igjen etter flere års opphold.

Hvorfor er fysisk aktivitet så viktig?

Jo, nettopp for å holde legen så langt unna som mulig. Det er mye lettere å forebygge enn å behandle. Fysisk aktivitet og trening fremmer helse, gir overskudd og er et viktig og veldokumentert virkemiddel i forebygging og behandling av over 30 ulike diagnoser og tilstander.

I næringssammenheng er gevinstene mange! Mer overskudd, velvære og bedre helse, vil øke produktiviteten i bedriften, og ansatte vil være mer fornøyde og mindre sykemeldt. Flere studier konkluderer med at kun 30 min. trening i uken reduserer forekomsten av muskel- og skjelettplager med opp til 30%! Dette er en vinn-vinn situasjon og en lønnsom investering for bedriften å legge til rette for.

Vi hjelper deg igang!

I hele mars har vi satt igang en rekke tiltak nettopp for å få deg ut av kontorstolen og inn i nye og bedre vaner før-, under- eller rett etter jobb.

Vi tilbyr:

  • Gratis trening hver dag i hele mars frem til kl 15.00. Ingen forpliktelser. Få ett effektivt program av våre veiledere.
  • Trening før jobb. En effektiv sirkeltrening med våre personlige trenere.
  • Trening i lunsjen med fysioterapeut. Lær å tren enkel, effektiv og trygg styrketrening i studio.
  • Avspenning og pust etter jobb. Bli kvitt spenninger og lær å regulere spenninger med pust og bevegelse.
  • Ernæringstips for de som har behov hos vår ernæringsrådgiver.

Bruk kampanjekode BM23 og meld deg inn her.

Vi premierer gode vaner!

Alle som deltar i denne kampanjen i mars, er med i trekningen av 1 års gratis medlemskap til en verdi av 7380,- Alle vil dessuten motta ett unikt tilbud etter endt periode og få eksklusive rabatter på ernæring og PT. Ingen forpliktelser øvrig.

Alle som deltar kan være med på timer eller komme til trening med fysioterapeut. Vi ønsker å hjelpe og er tilgjengelig for deg.

Hvilket selskap er flinkest til å legge til rette for fysisk aktivitet? Den bedriften som er mest proaktiv, vil vinne både heder og ære i forebyggende- og optimalsierende helsearbeid, samt en hel dag med vår dyktige massør i bedrift.

Ses på STERK, vi gleder oss til å få deg i gang!

Last ned og del med dine kollegaer:

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…