Nytt bilde Agnete T

16 uker med helvete på TVNorge

Daglig leder

Kjetil
Kjetil Larsen
January 8, 2023

16 uker med helvete på TVNorge

Januar og alle nyttårsforsetter er i gang. Samtidig lanseres runde to av programmet “16 ukers helvete” på TV.  Her blir vi minnet på om å sette i gang med trening, bedre kosthold og en friskere livsstil. I forrige sesong av programmet stilte vi vårt lokale på Hasle til disposisjon for innspillingen, og hadde en aktiv rolle gjennom deltakernes helsereise.

Programmet fikk i fjor blandet kritikk, med en overvekt av negativ kritikk for at det var alt for ekstremt opplegg.  «Opplegg som dette vil drepe motivasjon og treningsglede og går du såpass “all in” kan du være sikker på at du også raskt går “all out”.

Negative kommentarer kom ofte fra treningsbransjen selv. Vi på STERK kan forstå noe av kritikken, da vi særlig i januar ser at mange tar seg vann over hodet i forhold til realistiske mål. Alt skal gjøres 110%, for deretter raskt å miste håp og gå tilbake til lite fysisk aktivitet og et dårlig kosthold igjen. En for hard start med for høy belastning og mål, fører ofte til at du blir skadet eller mister troen på deg selv og muligheten til å lykkes.

Det vi imidlertid så tydelig etter programmet var at mange seere ble veldig motivert. Flere meldte seg inn hos oss og tok kontakt for å få hjelp og støtte til å komme i gang med sin egen livsstilsendring. Dette som en direkte følge av å ha sett kjendisene sine opp og nedturer gjennom 16 uker. Det vi ikke fikk se i programmet og det vi har mulighet til å gjøre når det ikke skal se tøft ut for TV er å individualisere og tilpasse opplegg som passer den enkelte. Vi kan finne trening som både fungerer og som du vil trives med, dette sammen med et kosthold som passer din hverdag. I tillegg har vi en klinikk med leger og eget laboratorium dersom vi er ekstra usikker på helsen til den aktuelle.

Glede og mestring

Du husker kanskje noen av kjendisene fra i fjor? Agnete Husebye var med i første sesong av programmet, og har ikke sett seg tilbake siden. Gjennom de 16 ukene fikk hun mestring, resultater og enorm glede av trening og av å komme i fysisk god form. Det som er fint med å gjøre en positiv endring er at det synes og de vi har rundt oss blir også påvirket. Å lære seg om trening og et fornuftig kosthold har ofte smitteeffekt ut til familie og venner.

Agnete trener i dag flere ganger i uken på STERK, nå også sammen med sin egen mor. Hun tar også av og til med seg venner og søsken på trening. Treningssenteret har blitt en arena for både fysisk aktivitet og sosialisering.

Utfordrer hverandre

Sammen med moren Mona, trener Agnete med personlig trener hos oss en gang i uken. Sammen med PT setter de ulike mål for treningen, prøver ulike treningsformer, skaper trygghet rundt trening, utfordrer seg selv og hverandre, ler og skaper gode minner sammen. Agnete og Mona er i vidt forskjellige aldre, men klarer likevel å utfordre hverandre og begge har god effekt av treningen. Agnete kan du forøvrig følge videre på TV i vinter, hvor hun deltar på årets sesong av Kompani Lauritzen.

«Jeg elsker å trene på STERK! Føler meg aldri så motivert som når jeg er der. Jeg og mamma både koser og pusher oss, og føler oss utrolig ivaretatt. Kunne ikke tenke meg å trene på noe annet treningsstudio» sier Agnete da vi spør om hun trives hos oss.

Vi kan hjelpe deg også, uansett forutsetninger

Kunne du tenke deg å komme i gang med trening og noen gode endringer i kostholdet? Vi hjelper deg mer enn gjerne. På STERK øker sjansen for å lykkes til en bedre helse ved å legge rammene klare for de faktorene som vi vet hjelper: Et fornuftig kosthold, gode støttespillere, god fagkompetanse og finne hva i den nye livsstilen som skaper glede hos deg. Vi kan hjelpe deg- uansett forutsetning!

Du kan lese mer om vår unike 16 ukers STERK Restart og øvrige produkter på Sterkhelse.no

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…