behandling hos naprapat

Mindre kroniske smerter og mer energi i hverdagen!

Halvor Gjengstø. Helsekoordinator
November 7, 2023

Mindre kroniske smerter og mer energi i hverdagen!

Eva sitter igjen med en veldig positiv opplevelse av behandlingen hos vår naprapat Sara Nyland. Hun føler det har vært et stort vendepunkt, og vi er heldige som får dele hennes opplevelse:

Jeg har fibromyalgi og har slitt med å finne noe som kan hjelpe meg med smertene. Hadde aldri hørt om naprapat og hva det var før jeg så at det var en på Sterk. Jeg gikk inn på hjemmesiden og leste om hva det innebar. Hadde ikke store forventninger før behandling. Har prøvd mye forskjellig for å minske smertene mine uten hell. Kom til første time med tanken; det skader ikke å prøve. Jeg ble veldig positivt overrasket etter bare første dagen. Har siden det gått tilbake hver uke.

Jeg har også autisme, noe som ofte fører til problemer i kommunikasjon med andre. Det har vært en positiv overraskelse hos Sara, da jeg har opplevd kommunikasjonen som lett og forståelig. Både at jeg forstår hva Sara formidler, men også at jeg blir forstått. Jeg føler meg delaktig og behandlingen blir tilpasset fra uke til uke. 

Jeg har tidligere vært en del bekymret. Smerter jeg ikke har hatt forståelse for og hvordan jeg selv kan forebygge, har ført til mye stress. Etter jeg begynte behandling hos Sara har jeg fått mye mer forståelse for kroppen og problemene mine som har ført til lavere stressnivå generelt i hverdagen.

Jeg har fått øvelser tilpasset meg og min kapasitet. Ved behov har vi også justert dem enda litt til. Jeg har veldig stor motivasjon for å fortsette å jobbe videre. Har fått så stor forandring i hverdagen. Sliter mye mindre med mine kroniske smerter, og har fått mer energi.”

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…