behandling naprapat

Fra å ha problem med å gå i trapper til topptur på en måned..

Halvor Gjengstø. Helsekoordinator
November 7, 2023

Fra å ha problem med å gå i trapper til topptur på en måned..

Fra å ha problem med å gå i trapper til topptur på en måned etter behandling hos vår naprapat Sara Nyland. Vi har intervjuet Hedvik, og hører nærmere på hva hun syntes fungerte godt med behandlingen hun fikk på STERK Helse.

“Jeg valgte bevisst en naprapat hvor trening stod i fokus for å bli “frisk”, sånn at jeg ved tilbakefall kan jobbe med å redusere smerten selv. Jeg opplevde at disse forventningene ble møtt, og at kombinasjonen av massasje og øvelser var det som skulle til. Vi prøvde også på andre behandlingsformer, som nåler, men der disse ikke var helt noe for meg så gikk vi bort fra dette. Generelt følte jeg at Sara var veldig lydhør for hva jeg følte funket og ikke, og at jeg var delaktig i behandlingen.

Med tidlig diagnostisering og rask forbedring fikk jeg motivasjon til å jobbe på egen hånd. 

Ved hjelp av god informasjon om smerten og problemet kunne jeg også rette egentrening mot å styrke områdene hvor problemet satt. Jeg har i løpet av en måned gått fra å ha problemer med å gå i trapper, til å kunne gjennomføre en topptur nesten helt uten smerter. Ved tilbakevendende smerte har jeg tatt i bruk øvelser jeg fikk av Sara, og kjent meg trygg på at dette er rett behandling.

Øvelsene har vært enkle å gjennomføre, selv på latere dager. Strekke-øvelsene jeg fikk av Sara har vært spesielt gode å ha, da jeg kan bruke dem som en quick fix for å lindre smertene. “Det har vært motiverende at øvelsene har funket så bra, og nå er disse en del av rutinen min for å forebygge mot smerte.”

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…