vif4

Fysioterapi Oslo

Fysioterapeut

SF1
Silje Finsådal
September 18, 2023

Fysioterapi Oslo

Våre fysioterapeuter er private, og kan tilby time på dagen når behovet melder seg. Man kan også få en rekvisisjon fra legen eller henvende seg direkte til en offentlig fysioterapeut med driftstilskudd fra kommunen, men ventetiden i Oslo kan variere fra 3 – 9 måneder. Grunnet høy belastning vil disse fysioterapeutene prioritere barnelidelser, post-operative pasienter, nevrologiske- og reumatiske lidelser og geriatriske pasienter som trenger behandling i hjemmet.

Våre priser:

Er du medlem på STERK får du rabatter på alle våre helsetjenester. Les mer her.

Fordeler med å velge STERK sine fysioterapeuter:

 • Time på dagen, når du trenger oss.
 • Høy kompetanse og relevant erfaring
 • Tverrfaglig samarbeid med resten av helseteamet – leger, kiropraktorer, naprapater og muskelterapeuter.
 • konkurransedyktige priser
 • Fantastiske fasiliteter.
 • Muligheter for å trene og gjennomføre rehabilitering underveis i behandlingsforløpet.
 • Avtaler med alle helseforsikringer.

Er fysioterapi dekket av frikort?  

De fleste må betale en egenandel når de har time hos fysioterapeut. Noen grupper slipper å betale egenandel for slik undersøkelse og behandling. Les mer her.

Det er bare godkjente egenandeler som teller med i opptjeningen til frikort for helsetjenester. Egenandelstaket for 2023 er 3040 kroner hos offentlige fysioterapeuter. Man kan da velge om man ønsker å vente i flere måneder og betale egenandeler opp til frikortgrensen, eller om man ønsker rask time hos våre fysioterapeuter. Vår anbefaling er å komme raskt i gang med behandling, så rekker man å gjøre mye før man når egenandelstaket likevel. Tilstander som er unntatt egenandelen og som trenger langvarig behandling, anbefales utført hos kommunal fysioterapeut.

Hvordan få dekket fysioterapi?  

 • Fysioterapeut med driftstilskudd: Henvisning fra lege er ikke lenger nødvendig. Egenandeler opp til egenandelstaket på nok 3040,-. Ventetid må påberegnes.
 • Helseforsikring: Hvis du har en privat helseforsikring, kan fysioterapitjenester være inkludert i forsikringsdekningen din. Du bør kontakte forsikringsselskapet ditt for å finne ut hva som dekkes og hvilke betingelser som gjelder. Vi har avtale med alle forsikringsselskaper.
 • Arbeidsgiver: Noen arbeidsgivere tilbyr sine ansatte helseforsikringer som inkluderer dekning for fysioterapi. Sjekk med din arbeidsgiver om dette er en mulighet for deg. 
 • Offentlige støtteordninger: Det finnes offentlige støtteordninger som kan dekke fysioterapi for visse grupper, som for eksempel personer med enkelte kroniske sykdommer eller funksjonshemninger. Dette kan variere avhengig av hvilken kommune du bor i. Kontakt din lokale kommune eller NAV for informasjon om tilgjengelige støtteordninger. 
 • Egenbetaling: Hvis du ikke oppfyller kriteriene for dekning gjennom offentlige eller private forsikringsordninger, kan du velge å betale for fysioterapitjenester selv. Priser skissert i tabellen over.

Les også:

Styrke for nybegynnere

Styrke for nybegynnere

Nyhet! Kurs – vi ønsker å hjelpe deg som er…
40 kg ned og mye bedre form!

40 kg ned og mye...

Vi er stolte av å presentere historien til Kenneth og…
Nyhet - ny fastlege på STERK!

Nyhet - ny fastlege på...

Vi gleden av å informere om at Frisk legekontor og…
Nye medlemskap

Nye medlemskap

Ny medlemsmodell – et rimeligere alternativ, gruppetrening og et unikt…