Skeid

Vi ønsker alle medlemmer av Skeid velkomne til å bruke alle våre tjenester innen trening og helse, med egne klubbrabatter 

skeid-logo-png
BB0A0590 (2)

Tren i optimale omgivelser

Gjør som A-laget og flere andre toppklubber i Oslo, og tren i optimale omgivelser for fotballspillere. 

Som medlem i Skeid får du hele 20% rabatt på våre medlemskap Fleksibelt og Premium, på vårt senter på Hasle. Med disse medlemskapene kan du også bruke vårt senter på Løren med fantastiske åpningstider 7 dager i uken og gratis parkering. Ingen bindingstid! 

Bruk rabattkode Skeid24 hvis du tegner medlemskapet online. Husk å fremvis medlemsnummer ved første besøk når du henter ditt medlemsbånd. 

Sterk er også en arena for yngre fotballspillere. Vår aldersgrense er 10 år hvis spiller trener samtidig og/eller sammen med en forelder. Veiledning er inkludert. 

Les mer om våre medlemskap her.

Skade? Våre fysioterapeuter kan idrettsskader.

Våre fysioterapeuter har lang erfaring med fotball og idrettsskader, og er i idrettens helsesenter sitt kvalitets nettverk for behandling av idrettsskader. 

Som samarbeidspartner, prioriterer vi klubbens medlemmer og kan tilby timer innen 24 timer etter skaden har oppstått. Du vil i tillegg få 20% rabatt ved førstekonsultasjon. Skulle du trenger videre utredning eller en annen type behandling, samarbeider vi med resten av teamet på STERK med våre leger, kiropraktorer, naprapater, massører og trenere. 

vif annonse
IMG_20230926_153317

Kiropraktor

Smerter? Våre kiropraktorer er tilgjengelig på kort varsel for å utrede og behandle dine plager. 

Som kiropraktor er man på lik linje som våre leger, en primærbehandler med hovedekspertise innen muskel- nerve- og skjelettsystemet. Med henvisning- og sykemeldingsrett, er våre kiropraktorer en trygg primærkontakt når uhellet først er ute. 

Vi har lang erfaring med fotballspillere og våre kiropraktorer Ebu og Eghosa er FIFA medical sertifiserte kiropraktorer. Som samarbeidspartner, prioriterer vi klubbens medlemmer og kan tilby timer innen 24 timer etter skaden har oppstått. Du vil i tillegg få 20% rabatt ved førstekonsultasjon.

Idrettslege og fastlege

Allmennspesialist og idrettslege, Amilton Fernandes er klubbens medisinske ansvarlige, og tar i mot pasienter privat på kort varsel ved sykdom, skade eller behov for videre utredning. Som medlem av Skeid blir du prioritert og får 20% rabatt på våre private medisinske tjenester. 

Du kan også søke via helsenorge.no om plass på fastlegelisten til Amilton. All administrasjon skjer da via offentlig side på helsenorge.no. 

amilton
IMG_7046

Idrettsmassør og performance coach

Dette er kompetansen du trenger hvis du føler deg overbelastet, stiv og sliten i muskulaturen etter tunge kamper og treningsperioder eller ønsker å løfte prestasjonene dine som fotballspiller til neste nivå. 

Bestill time hos Elias Bråthen hvis du trenger idrettsmassasje eller ønsker å utforske ett samarbeid på å utvikle din prestasjon. Med sin mastergrad i idrettsvitenskap og prestasjonsutvikling i idrett, besitter Elias kompetanse til å gjøre deg sterkere, raskere og smidigere. Som samarbeidspartner har Elias skreddersydd en PT prestasjonspakke på 10 timer med 10% rabatt og tilbyr medlemspriser på muskelbehandling. 

 

Optimalt kosthold

En av nøklene for å lykkes som idrettsutøver, er å optimalisere kostholdet, slik at du når dine målsetninger og forebygger skader.  

Et optimalt kosthold vil gi deg det beste utgangspunktet for å prestere på trening og i konkurranse. Anette med sin mastergrad i idrettsernæring, kan hjelpe deg som vil bli en bedre idrettsutøver eller deg som trener mye og ønsker optimalt utbytte. 

Som samarbeidspartner har Anette skreddersydd en ernæringspakke til idrettsutøver med 10% rabatt. Bestill din førstegangskonsultasjon, så kartlegger Anette ditt behov videre. 

 

Ernæringsveiledning
solemaids

Hælsmerter hos aktive barn i vekst.

Solemaids er innleggssåler som hjelper mot hælsmerter som følge av Severs syndrom. Severs syndrom er forårsaket av betennelse i vekstsonen i den bakerste delen av hælbenet og forårsaker smerter hos aktive barn i alderen 9-14 år, men kan også forekomme hos litt yngre og eldre barn.

Når Solemaids brukes i fottøyet til barnet, kan barnet gå og løpe uten å belaste hælene. Og selv barn som er veldig ømme på hælen, vil merke at smertene forsvinner når solemaider får i seg fottøyet. Solemaids fjerner trykket fra den bakerste delen av hælene og barnet kan gå og løpe rundt uten vondt.

Hos oss på STERK tilpasser Daniel Strengelsrud (Kiropraktor og fysioterapeut) og Ådne Øvergaard (Fysioterapeut) Solemaids til ditt barn. Veiledende pris på tilpassning m/såler er nok 2400,- Som Skeidmedlem får du dette for 1900,- 

Les mer på www.solemaids.no

Velg ditt Medlemskap

Gjør som A-laget og tren i optimale omgivelser for fotballspillere! Medlemmer av Skeid får 20 % rabatt på våre medlemskap Fleksibelt og Premium. Bruk rabattkode skeid24 ved innmelding online. 

STERK er også en arena for yngre fotballspillere. Vår aldersgrense er 10 år hvis spiller trener sammen med/samtidig som foreldre. Vårt barne/ungdomsmedlemskap koster 425,- 

Base

Fra 449/mnd

Velg ditt favorittsenter

Fleksibelt

Fra 649/mnd

STERK Løren & Hasle

Premium

Fra 899/mnd

STERK Løren & Hasle

Unike gruppetimer

Vi tilbyr unike gruppetimer med våre personlige trenere. Tilpasset alle grupper

Åpent alle dager

STERK holder åpent 365 dager i året mellom 05.00 og 24.00. Tren når det passer deg

Medlemsfordeler

Som STERK medlem får du reduserte priser på alle våre helsetjenester

Medlemstak

Vi har en begrensning på antall medlemmer slik at du slipper overfylte sentre