Grorud IL

Vi ønsker alle medlemmer av Grorud IL og deres samarbeidsklubber velkomne til å bruke alle våre tjenester med egne rabatterte medlemspriser. 

Grorud2 ny
SF1

Fysioterapeut

Skadet? Vår fysioterapeut Silje Finsådal er klar for å kunne hjelpe deg tilbake på banen så raskt og effektivt som mulig. Silje er ansvarlig fysioterapeut for A-laget og U21. 

Ikke vent med å ta tak i problemer. Som samarbeidspartner, prioriterer vi klubbens medlemmer og kan tilby timer innen 24 timer etter skaden har oppstått. Du vil i tillegg få 50% rabatt på førstekonsultasjon. Skulle du trenger videre utredning eller en annen type behandling, samarbeider Silje med resten av teamet på STERK med leger, kiropraktorer, naprapater, massører og trenere. 

Kiropraktor

Smerter? Vår kiropraktor Ebu Tektas er tilgjengelig på kort varsel for å utrede og behandle dine plager. 

Som kiropraktor er man på lik linje som våre leger, en primærbehandler med hovedekspertise innen muskel- nerve- og skjelettsystemet. Med henvisning- og sykemeldingsrett, er våre kiropraktorer en trygg primærkontakt når uhellet først er ute. 

Ebu Tektas har lang erfaring med fotballspillere og er FIFA sertifisert. Som samarbeidspartner, prioriterer vi klubbens medlemmer og kan tilby timer innen 24 timer etter skaden har oppstått. Du vil i tillegg få 50% rabatt på førstekonsultasjon.

ebu nytt bilde
IMG_7046

Idrettsmassør og performance coach

Dette er kompetansen du trenger hvis du føler deg overbelastet, stiv og sliten i muskulaturen etter tunge kamper og treningsperioder eller ønsker å løfte prestasjonene dine som fotballspiller til neste nivå. 

Bestill time hos Elias Bråthen hvis du trenger idrettsmassasje eller ønsker å utforske ett samarbeid på å utvikle din prestasjon. Med sin mastergrad i idrettsvitenskap og prestasjonsutvikling i idrett, besitter Elias kompetanse til å gjøre deg sterkere, raskere og smidigere. Som samarbeidspartner har Elias skreddersydd en PT prestasjonspakke på 10 timer med 10% rabatt og tilbyr medlemspriser på muskelbehandling. 

Optimalt kosthold

En av nøklene for å lykkes som idrettsutøver, er å optimalisere kostholdet, slik at du når dine målsetninger og forebygger skader.  

Et optimalt kosthold vil gi deg det beste utgangspunktet for å prestere på trening og i konkurranse. Anette med sin mastergrad i idrettsernæring, kan hjelpe deg som vil bli en bedre idrettsutøver eller deg som trener mye og ønsker optimalt utbytte. 

Som samarbeidspartner har Anette skreddersydd en ernæringspakke til idrettsutøver med 10% rabatt. Bestill din førstegangskonsultasjon, så kartlegger Anette ditt behov videre. 

Ernæringsveiledning
solemaids

Hælsmerter hos aktive barn i vekst.

Solemaids er innleggssåler som hjelper mot hælsmerter som følge av Severs syndrom. Severs syndrom er forårsaket av betennelse i vekstsonen i den bakerste delen av hælbenet og forårsaker smerter hos aktive barn i alderen 9-14 år, men kan også forekomme hos litt yngre og eldre barn.

Severs syndrom begynner typisk med ømhet i hælene i timene etter, at barnet har løpt og vært aktivt og etter en stund begynner barnet å få vondt også mens barnet er aktivt. Den vedvarende belastning som hælene blir utsatt for, kan forverre tilstanden og barnet får vanskeligheter med å gjennomføre aktiviteter og må ofte avbryte trening eller kamp.

Når Solemaids brukes i fottøyet til barnet, kan barnet gå og løpe uten å belaste hælene. Og selv barn som er veldig ømme på hælen, vil merke at smertene forsvinner når solemaider får i seg fottøyet. Solemaids fjerner trykket fra den bakerste delen av hælene og barnet kan gå og løpe rundt uten vondt.

Hos oss på STERK tilpasser Daniel Strengelsrud (Kiropraktor og fysioterapeut) og Ådne Øvergaard (Fysioterapeut) Solemaids til ditt barn. Veiledende pris på tilpassning m/såler er nok 2400,- Som Grorudmedlem får du dette for 1900,- 

Les mer på www.solemaids.no

Tren som en profesjonell fotballspiller.

Gjør som A-laget og tren i optimale omgivelser for fotballspillere. Som medlem av Grorud IL eller samarbeidsklubb av Grorud, får du hele 20% rabatt på våre medlemskap Fleksibelt og Premium. Bruk rabattkode grorud24


STERK er også en arena for yngre fotballspillere. Vår aldersgrense er 10 år hvis spiller trener sammen med/samtidig som foreldre. Vårt barne/ungdomsmedlemskap koster 425,- 

Base

Fra 449/mnd

Velg ditt favorittsenter

Fleksibelt

Fra 649/mnd

STERK Løren & Hasle

Premium

Fra 899/mnd

STERK Løren & Hasle

Kontaktskjema

Noe du lurer på som Grorudmedlem?

Send oss en henvendelse, så tar vi kontakt så snart vi kan.

Les mer om vår samarbeidspartner Grorud IL.