Presse

Her finner du artikler om STERK.

Presse
treningsindustrien
treningsindustrien

STERK trykker hardere på helseknappen

Fra nyttår justeres minimumskravet til trenerne og det opprettes et eget akademi.– Vi ser at vi trenger å sette ytterligere fokus på helsetilbudet vårt i henhold til behovet til medlemmene, og ikke minst hva som kreves av kompetanse hos de ansatte, fastslår daglig leder Kjetil Larsen. Fra nyttår justeres minimumskravet til trenerne og det opprettes et eget akademi.
Artikkel av: Treningsindustrien.no

Les hele saken her

treningsindustrien
treningsindustrien

Åpnet senter nr. 2 da sommeren klinte til

Daglig leder Kjetil Larsen rigger for en tøff sommer, men har en klar horisont i sikte i kjølvannet av koronapandemien.Sterk Trening & Helse sitt andre senter har vært under planlegging i lang tid. Kun noen få hundre meter fra det opprinnelige senteret på Løren, er det duket for 1 800 nye treningskvadratmeter i en av Oslos mest hurtigvoksende bydeler. Da planene om et nytt senter ble lagt var korona et ukjent fenomen, men har definitivt satt sitt preg på hverdagen til Larsen og hans stab. Åpningsdagen var for lenge siden satt til 1. mai 2021, men gitt den lange nedstengningen...
Artikkel av: Treningsindustrien.no

Les hele saken her

treningsindustrien
treningsindustrien

Covid-19 pandemien og kommunal konkursimmunitet

Mens de kommunale foretakene får overføringer fra kommunen for å dekke økonomiske underskudd foregår det kamper i det private næringslivet om kompensasjonsmidler.I over ett år har våre treningssentre vært en av de hardest rammede bransjene med tanke på lange perioder med lovpålagte nedstengninger og betydelige begrensninger i adgangen til å tilby kunder og medlemmer et treningstilbud. Store deler av inntektsgrunnlaget er borte i form av fryste medlemskap og utmeldinger. Både treningssentrenes økonomi og den norske folkehelsen har pådratt seg store tap. Nå er det på tide at offentlige myndigheter bidrar med å gjøre noe med konsekvensene.
Artikkel av: Treningsindustrien.no

Les hele saken her

Oppsal2
Oppsal2

STERK Helse & Trening satser friskt!

Treningssentre i Oslo er stengt for ordinær trening. Det har vært en berg- og dalbane, sier salgs- og markedsansvarlig i STERK Helse & Trening, Johan Lindberg. Fra gledestårer til skuffelse etter hvert som pressekonferanser, retningslinjer og utviklingen i smittetrykk har utviklet og endret seg.Akkurat nå idag, en kveld sent i mars, er det kun lov å trene enkeltvis i følge med behandler/PT.Å komme innom for en økt på egenhånd, ligger nok litt frem i tid. Men vi er optimistiske og kan forsikre om at vi, så snart det tillates, skal legge til rett for at alle skal få trent så...
Artikkel av: Oppsal.topphandball.no

Les hele saken her

Helse2
Helse2

STERK Helse Vinslottet er tilbake

Feberpoliklinikk Sentrum blir igjen STERK Helse.Når koronapandemien kom til Norge med full styrke i mars 2020, tok STERK Helse en viktig avgjørelse med Oslo kommune og sine respektive bydeler Grünerløkka og Gamle Oslo. Sammen med bydelsoverlegene, etablerte STERK Helse i løpet av en helg Oslos første- og største feberpoliklinikk – Feberpoliklinikk Sentrum.
Artikkel av: Vinslottet.no

Les hele saken her

treningsindustrien
treningsindustrien

Bransjen ligger i kunstig koma

Treningssenterrapporten 2020 fra Virke Trening indikerer at bransjen i 2020 har mistet 1,3 milliarder i omsetning.Styreleder Kjetil Larsen spår tøffe tak den dagen myndighetene trekker ut pluggen. Forlengede og nye støtteordninger er nødvendig også etter at situasjonen har normalisert seg.Treningssenterrapporten fra Virke Trening har de siste årene vært rimelig lystig lesing. Helt siden 2013/2014, da bransjen samlet sett opererte med negativ driftsmargin, har pilene pekt oppover.
Artikkel av: Treningsindustrien.no

Les hele saken her

treningsindustrien
treningsindustrien

Gjeldende retningslinjer for treningsbransjen på Østlandet fra 3. februar

Her er fasit fra Virke Trening for treningsbransjen i Ring1- og Ring2-kommuner.For å stanse utbruddet av den engelske virusmutasjonen i Nordre Follo, besluttet regjeringen svært strenge tiltak i totalt ti østlandskommuner, som de omtalte som ring 1-kommuner. Tiltakene gjaldt i første omgang kommunene Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Moss, Nesodden, Nordre Follo, Oslo, Vestby, Våler og Ås. Videre ble det besluttet strenge tiltak for 15 omkringliggende kommuner som da omtales som ring 2.
Artikkel av: Treningsindustrien.no

Les hele saken her

NRK2
NRK2

Flere slutter å trene – frykter for folkehelsen

Hun gjorde som mange andre nordmenn: –Det har gått ut over helsen.Vanligvis dunker musikken, svetten pipler og mennesker peser. Normalt er det hard kamp om apparatene og skyhøyt energinivå. Men ikke nå. Stavanger er en av flere kommuner i landet som holder treningssentrene stengt på grunn av koronapandemien. Bransjeorganisasjonen Virke Trening opplyser at totalt 1,2 millioner nordmenn trener på treningssenter. Nå har over ti prosent av disse medlemmene meldt seg ut.
Artikkel av: nrk.no

Les hele saken her

Stavanger2
Stavanger2

Treningssentre sliter økonomisk

Frustrerende dersom vi ikke får åpne nå.«Nordmenns aktivitetsnivå er redusert med en fjerdedel gjennom pandemien. Treningssentereiere i Stavanger bekymrer seg både for økonomien og folkehelsa.»
Artikkel av: Aftenbladet.no

Les hele saken her

treningsindustrien
treningsindustrien

Ny styreleder i Virke Trening

Kjetil Larsen blir ny styreleder i Virke Trening«Styreleder Hilde Sandvoll har dessverre gitt beskjed om at hun vil gå av som styreleder i Virke Trening, da hun forlater Family Sports Club. Hun går videre til en ny lederjobb i et helsekonsern», opplyser Virke Trening i en melding.
Artikkel av: Treningsindustrien.no

Les hele saken her