Handlekurv

STERK HasleLinje er åpnet! Bli medlem og tren allerede idag, for mer info se her.

Vektkontroll

Velkommen til kurset som er der så lenge du trenger det! Vi skal være ditt sikkerhetsnett om du ønsker å endre livsstil og gå ned i vekt.  

Passer kurset for deg?

STERK Vektkontroll er et kurs for deg som ønsker helhetlig, personlig og individuell oppfølging i en livsstilsendring. Enten du har bestemt deg for en endring på egenhånd, i samråd med legen din, eller du allerede er i et behandlingsopplegg, så vil vi hjelpe deg på veien gjennom å være en sparringspartner og et «sikkerhetsnett» i ditt personlige endringsarbeid.

Endring tar tid, og mange melder seg på kurs som varer i 6-12 uker og erfarer at man faller tilbake til gamle vaner og rutiner så snart kurset er avsluttet. Med STERK Vektkontroll på laget vil du erfare å ha en støttespiller med deg på reisen så lenge du ønsker og har behov for det.

Fokusområder:

  • Livsstilsendring– finne en balanse man kan leve med over tid 
  • Finne glede i å bevege kroppen 
  • Vektreduksjon/Vektstabilisering
  • Empowerment –kunnskapgir grunnlag for å ta gode valg i eget liv 

Overvekt og fedme er sammensatt, komplekst og må forstås som noe mer enn at det kun handler om kalorier inn og kalorier ut. STERK Vektkontroll har en biopsykososial tilnærming med fokus på sosiale og psykologiske faktorer, i tillegg til de biologiske faktorene. Mange sier at “overvekt sitter i hodet”, og vi jobber mye med bevisstgjøring for å skape grobunn for motivasjon og endringsvilje.

Med STERK Vektkontroll digital ønsker vi å tilby deg et forløp som skreddersys ut i fra dine behov. Vi tror at hyppig og tett oppfølgning er nødvendig for at du skal få til en endring, vi vet også at endring tar tid. Derfor ønsker vi ikke å sette en stopp dato for kurset, du er med så lenge du har behov for oss.

Oppfølging

Kartlegging

Workshops

Samtale

Gruppe

Oppfølgingen består av månedlige Workshoper hvor vi tar opp ulike temaer for å øke kunnskap og bevissthet rundt livsstilsendring, kosthold, trening og endringsarbeid. En gang i uken vil du sammen med de andre kursdeltagerne og kursleder ha en samtale. Her kan du ta opp temaer og samtaler du trenger for å nå dine mål. Vi tror på at sammen er vi STERKe.

Kanskje du er nokså selvgående, eller kanskje du i perioder trenger mer støtte. STERK Vektkontroll er for deg uansett!

Kurset vil foregå digitalt, STERK vektkontroll er derfor tilgjengelig for alle i hele landet som ønsker å være med. Vi vet at alle har ulike behov når det kommer til en livsstilsendring og at disse også kan endres over tid. Derfor har vi valgt å tilby flere løsninger for deg. Du kan velge mellom en basispakke hvor du deltar på Workshops og ukentlige gruppesamtaler, eller du kan legge til ukentlige individuelle samtaler, personlig trening og/eller felles treningsøkter ut fra dine behov og ønsker.

Når vi starter opp vil du få tilgang til den første Workshop videoen. Denne uken vil du også ha en individuell kartlegging, hvor vi lærer om deg, dine mål og hvordan vi kan hjelpe deg. Fra og med uke 2 blir det gruppesamtaler på mandagene, og en ny Workshop med aktuelle tema hver måned.

Når du melder deg på STERK Vektkontroll betaler du pr. mnd, med en bindingstid på 3 mnd. Etter dette går abonnementet fortløpende til du ønsker å avslutte det.

Kursledere

Copyright © STERK 2015-2021 | Laget og designet av Johan Lindberg

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.