Er du vår nye lege?
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Del innlegg i sosiale medier

Er du vår nye lege?

Er du vår nye lege?
Daniel Strengelsrud
Kiropraktor
June 2, 2022

Er du vår nye lege?

Er du vår nye privatlege?

Sterk Helse tilbyr fastlønn eller meget gode leiebetingelser. Du velger den modellen som passer best for deg og din livssituasjon!

Hos oss får du optimale forhold for utvikling av egen privat praksis sammen med vårt øvrige team bestående av fastleger, fysioterapeuter, kiropraktorer, ernæringsfysiologer og personlige trenere. Hos oss vil du kunne ha en variert og fleksibel hverdag med hyggelige- og faglig dyktige kollegaer.

Som privatlege hos oss vil du være ansvarlig for behandling og oppfølging av våre pasienter med akutte – og kroniske tilstander, helsekontroller og forebyggende arbeid. Vi har en rekke idrettsspesifikke oppdrag mot toppfotballen og kurs med øvrig kompetanse, hvis du syntes dette er interessant.

Vi har et stort og kompetent fagmiljø innen fysikalsk- og idrettsmedisin, samt forebyggende tiltak og livsstilsrelaterte sykdommer, hvor hjelp til selvhjelp med aktivitet står sentralt. Sterk Helse avd. Vinslottet ligger sentralt i Oslo på Haslelinje. Klinikken er topp moderne med eget laboratorium og dyktige helsesekretærer. Tilknyttet klinikken har vi to helse – og treningssentre lokalisert på Løren og Haslelinje. 

Kvalifikasjoner

Vi søker en engasjert, dyktig og selvstendig lege som har lyst til å levere en god medisinsk tjeneste til våre pasienter. Du må være omgjengelig og dyktig på klinisk kommunikasjon og samarbeidsvillig med øvrige fagprofesjoner. Du har jobberfaring fra norsk helsevesen. Det er et krav om flytende norsk/skandinavisk skriftlig og muntlig. Oppstart er fleksibelt, men senest innen september 2022.

Vi tilbyr

  • Heltids stilling med stor grad av fleksibilitet
  • Et trivelig og sosialt miljø med ulike fagmiljøer.
  • Dyktige kollegaer og faglig utvikling
  • Hyggelige pasienter
  • Moderne klinikk med godt utviklet økosystem, egent laboratorium og to rehabilitering/treningssenter.
  • Mulighet til å påvirke utformingen av tjenesten, egen arbeidshverdag og egent inntektspotensialet.
  • Konkurransedyktige betingelser.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Søknad og CV sendes til klinikkansvarlig Daniel@sterkhelse.no og medisinsk ansvarlig: Bahman@sterkhelse.no Henvendelser vedrørende stillingen: 471 65 190

Les også:

Sommertilbud til alle våre medlemmer!

Sommertilbud til alle våre medlemmer!

Vi ønsker Oddny Olafsen velkommen i vårt team som autorisert fotterapeut! I den anledning ønsker vi å gi deg som…
Er du vår nye lege?

Er du vår nye lege?

Er du vår nye privatlege? Sterk Helse tilbyr fastlønn eller meget gode leiebetingelser. Du velger den modellen som passer best…
Seniordag på Sterk

Seniordag på Sterk

Vi ønsker alle våre seniorer, venner og bekjente, velkommen til foredrag fredag 13. mai kl. 12.00 – 14.00 på Quality…
Pollensesongen er i gang

Pollensesongen er i gang

Nå som varmen og sola kommer tilbake starter også pollensesongen. Visste du at rundt 20-30% av nordmenn har pollenallergi? De…