Shopping Cart

STERK åpner opp for egentrening med henvisning*, for mer informasjon og booking se her.

Vi søker:

Yogainstruktør

STERK HELSE & TRENING avd. HasleLinje

STERK åpner mai 2021 et nytt treningssenter på Hasle. Dette senteret vil ha 3 større gruppetreningsrom. Et av våre satsningsområder på nytt senter er å levere markedets beste timer innen yoga, pilates og mobilitet. Senteret bygges med eget våtrom som kan varmes opp til 40 grader for ulike timer med bruk av varme. Vi satser stort på yoga og helsegevinsten dette gir.

Vi søker nå deg som vil være med å bygge opp dette produktet! Uansett hvilken yoga type du praktiserer om det er Vinyasa, Pilates eller Bikram Yoga er du velkommen til å søke.

I tillegg søker STERK også etter personer som ønsker å jobbe som PTSG (personlig trening i små grupper) instruktør i vårt team. På STERK har vi ikke vanlig gruppetimer. Våre gruppetimer settes opp med færre deltakere enn normalt, blant annet for å kunne veilede den enkelte deltaker i større grad. Timene vi leverer er dynamiske ved at opplegg og øvelser endrer seg fra uke til uke. Uansett utgangspunkt skal kundene kunne delta på våre timer. STERK leverer mange forskjellige typer PTSG timer fra Kickboxing til løpetimer på markedets beste møller. Kom gjerne med tanker om nye spennende timer vi kan ha! Vi søker instruktører som kan ha varierende timer, og som ikke er redd for en utfordring.

Det vil også være muligheter for å lage og forme sine egne timer på STERK.

Det er en fordel at du er personlig trener – men ikke et krav. Hvem du er som person og erfaring vil bli tatt i betraktning. Du må ha god arbeidsvilje, og evnen til å arbeide godt i et team men likevel ta selvstendige avgjørelser. Vi kan tilby et godt miljø med fokus på teamwork og kompetanse.

Vi søker deg som kan jobbe hverdager samt helger.

Personlige egenskaper:

  • Imøtekommende, initiativrik og trygg
  • Fleksibel og tilpasningsdyktig
  • Faglig engasjert og motivert for kontinuerlig faglig oppdatering og utvikling
  • Kunne jobbe selvstendig og tverrfaglig
  • Ha gode kommunikasjonsevne både skriftlig og muntlig
  • Det legges stor vekt på personlig egenhet

Info om STERK Helse:
STERK er et tverrfaglig helsehus med fokus på trygg, effektiv og målrettet trening for varierte kundegrupper. Senteret er nylig pusset opp med nytt og moderne treningsutstyr. I tillegg har vi et team av personlige trenere som sørger for å skreddersy treningen til våre medlemmer. I tillegg har STERK Helse en stor klinikk på Hasle med leger, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og ernæringsrådgiver. Vårt klare mål er å være et helsehus for de som ikke naturlig finner veien inn på andre treningssentre. Vi har et stort fokus på helsegevinstene av trening. Som et ledd i dette har vi eksempelvis gruppetrening for seniorer alle hverdager. På STERK skal medlemmene oppleve et høydepunkt i hverdagen. Dette forplikter at vi leverer service på høyt nivå i alle ledd. God kundeservice og god kompetanse både faglig og sosialt er et krav til alle som jobber hos STERK.

Copyright © STERK 2015-2021 | Laget og designet av Johan Lindberg

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.