Vi søker:

Personlig Trener

Alle STERK sine avdelinger

Vi kan tilby et godt miljø med fokus på teamwork og kompetanse, tverrfaglig samarbeid med klinikk og ernæringsfysiolog, et rent senter med tilgang på utstyr av høy kvalitet, tilgang til vår medlemsmasse. På STERK er det mulig å benytte seg av personlig trenere uten å måtte ha medlemskap. Du er en person som ønsker å nå langt i jobben din. Du har god arbeidsvilje, evnen til å arbeide sammen et team men likevel ta selvstendige avgjørelser, og du er ikke redd for å tenke nytt. Det er en fordel med erfaring fra yrket, med kjennskap til hvordan man markedsfører seg selv, og kjennskap til hvordan man driver som PT. STERK er et selvstendig, tverrfaglig helsehus med stort fokus på service og kompetanse. STERK har mye erfaring innad i teamet som du kan dra nytte av, og har flere ansatte som foreleser på ulike PT-utdanninger.

Personlige egenskaper:

  • Imøtekommende, initiativrik og trygg
  • Fleksibel og tilpasningsdyktig
  • Faglig engasjert og motivert for kontinuerlig faglig oppdatering og utvikling
  • Kunne jobbe selvstendig og tverrfaglig
  • Ha gode kommunikasjonsevne både skriftlig og muntlig
  • Det legges stor vekt på personlig egenhet

Info om STERK Helse:

STERK Helse & Trening er et tverrfaglig helsehus med fokus på trygg, effektiv og målrettet trening for varierte kundegrupper.
Med en medlemsmasse på 1400 personer, og en klinikk som innehar fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter og ernæringsrådgiver, har vi også et team av personlige trenere som sørger for å skreddersy treningen til våre medlemmer. Vår ambisjon er å være et helsehus/treningssenter for de som ikke naturlig finner veien inn på andre kommersielle treningssentre. Som et ledd i dette har vi eksempelvis gratis trening for seniorer alle hverdager. Vi har et stort fokus på helsegevinstene av trening.

Hos STERK skal medlemmene oppleve et høydepunkt i hverdagen. Dette forplikter at vi leverer service på høyt nivå i alle ledd. God kundeservice og god kompetanse både faglig og sosialt er et krav til alle som jobber hos STERK.

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.