Shopping Cart

STERK åpner opp for egentrening med henvisning*, for mer informasjon og booking se her.

Barbro Sætha

Mental Trener

Barbro er utdannet både personlig og mental trener, samt ernæringsrådgiver.
Hun skreddersyr en-til-en økter for hodet og kropp, holder foredrag og workshops for bedrifter og idrettslag.
I tillegg er hun delaktig i ROS – Rådgivning om spiseforstyrrelser og Sunn Idrett.
Ved siden av jobb er hun aktiv skiløper innen langløp med blant annet to 13 plasser fra Vasaloppet.

Barbro er opptatt av at du utvikler deg og når potensialet ditt på din arena. Hun er engasjert og setter ærlighet og tillitsfullt samarbeid høyt.

Ved å samarbeide med Barbro har du en unik mulighet til å kombinere både fysisk og mental trening – som øker sjansene for å lykkes med målene du setter deg!

- STERK Helse & Trening

Bakgrunn

 • Personlig trener og treningsveileder (Norges Idrettshøyskole)
 • Bachelorgrad i ernæringsfysiologi (Bjørknes høyskole)
 • Performance coach (AFPT)
 • Grunnleggende ledelse 6 mnd (BI)
 • Mental trening level 1 og 2 (Raw)

Kompetanseområder:

 • Mental trening – innen arbeidsliv, privatliv og idrettslige prestasjoner
 • Kostholdsrådgivning
 • Rådgivning rundt spiseforstyrrelser/anstrengt forhold til mat.
 • Treningsplanlegging – ski, løp og sykkel.
 • Generell styrketrening
 • Teknikktrening løp og langrenn

Kundereferanser

Espen

Kunde fra Oslo

Du har en god kombinasjon av godt humør, direkte tilbakemeldinger og flink til å følge opp de målene jeg har satt meg. At samarbeidet fungerer over tid er viktig for meg, og det viste 2020 at det gjør. Bra at treningen er tilpasset det nivået jeg er på nå, og jeg har tro på at vi kan lage en plan som fungerer for 2021….

Leder i Boligpartner

Kunde fra Oslo

Etter at jeg begynte med mental trening har jeg blitt bevisst på at en god mental helse krever like mye trening som en god fysisk helse. I samtalene med Barbro blir jeg utfordret på å reflektere over egne verdier og hva som må til for at jeg skal ha det bra. Dermed står jeg bedre rustet til å ta gode valg som sikrer at jeg har det overskuddet jeg…

Tine

Kunde fra Oslo

Mental trening med deg er veldig lærerikt, og jeg merker at jeg på grunn av timene med deg enklere klarer å sette ting i perspektiv, og å prioritere riktig. Du har gjort meg obs på hvor mye endringer jeg kan gjøre som gir meg en bedre hverdag med mer energi. Du har også hjulpet meg med å sortere/filtrere tanker, samt lært meg hvordan stress påvirker kropp og hjerne….

Anonym

Kunde fra Oslo

Jeg trener mental trening for å jobbe mer målrettet med de utfordringene jeg har med meg selv, og for å bedre lykkes med mine mål. Jeg får mer systematisk oppfølging, gode oppgaver og verktøy jeg kan bruke i hverdagen og noen som heier på meg og vil at jeg skal lykkes. Summen av dette gjør at jeg blir mer bevisst på alt som foregår i mitt hode, og hvordan…

Ragnhild

Kunde fra Oslo

“Etter at jeg begynte med mental trening har jeg blitt bevisst på at en god mental helse krever like mye trening som en god fysisk helse. I samtalene med Barbro blir jeg utfordret på å reflektere over egne verdier og hva som må til for at jeg skal ha det bra. Dermed står jeg bedre rustet til å ta gode valg som sikrer at jeg har det overskuddet jeg…

Copyright © STERK 2015-2021 | Laget og designet av Johan Lindberg

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.