Handlekurv

STERK HasleLinje er åpnet! Bli medlem og tren allerede idag, for mer info se her.

Sverre Eika

Lege

Sverre er utdannet lege fra Universitetet i Oslo, og har en allsidig bakgrunn fra blant annet STERK, Sentrum feberpoliklinikk, sykehjem, rus/psykiatri, kreftmedisin, undervisning, forskning og som foredragsholder. Han er kanskje mest kjent for sitt engasjement på rusfeltet, for vanskeligstilte i Oslos gater, som resulterte i at han fikk Brukervennprisen i 2016 og Osloprisen årets ildlsjel i 2015. Sistnevnte gis til personer som viser «innsats og engasjement utover det jobben krever og man kan forvente».

Bakgrunn:
  • Lege, utdannet ved Universitetet i Oslo 
  • Allsidig bakgrunn fra feberpoliklinikk, sykehjem, rus/psykiatri, kreftmedisin og Utdannet rørlegger og bilmekaniker før han ble lege.
Kompetanseområder:
  • Rus- og avhengighetsmedisin 
  • Lindring- og smertebehandling
  • Indremedisin og kreftsykdommer
  • Infeksjonssykdommer, bl.a gjennom sitt arbeid under pandemienMed sin solide bakgrunn og pasienterfaring, har Sverre vært med å trekke lasset ved feberpoliklinikken under pandemien. Når senteret nå går over til mer alminnelig drift, har pasienter mulighet til å ha Sverre som sin private lege fremover. Sverre har gode skussmål, og beskrives som imøtekommende, engasjert og positiv i møte med sine pasienter. Gjennom utredning, etablering av behandlingsplan og en helhetlig tilnærming vil Sverre være en god lege å oppsøke med akkurat din henvendelse.
- STERK Helse & Trening

Copyright © STERK 2015-2021 | Laget og designet av Johan Lindberg

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.