Alltid med deg
Trening og kosthold levert av våre spesialister - tilpasset dine ønsker og behov
Kompetanse og fleksibilitet
Nå dine mål med markedets beste trenere. Tren når og hvor det passer deg.
Kosthold
Med en app spekket av funksjoner sørger vi for å tilpasse ett enkelt, inspirerende og sunt kosthold basert på helt vanlig mat
Previous slide
Next slide

Alltid med deg

Få skreddersydde treningsplaner og kostholdsråd rett inn på telefonen. STERK sine personlige trenere er nå tilgjengelig uavhengig av hvor du bor og trener. Vi hjelper deg nå dine mål. 

Online PT er en tjeneste som både du som trener på STERK og du som bor et helt annet sted i Norge kan benytte deg av. Vi ønsker å nå ut til flere mennesker for å skape treningsglede og bedre folkehelse!

Å ha en Online PT gjør at du har en å samarbeide med gjennom hele uken. Føler du deg usikker på noe, så er din personlige trener kun ett tastetrykk unna.

Fleksibilitet og kunnskap

Med en Online PT fra STERK vil du som kunde bli mer kunnskapsrik når det kommer til trening, og valgene du tar i hverdagen. Du vil kjenne på mestring, økt motivasjon, framgang og gode opplevelser med treningen. Med kunnskap og forståelse, vil du oppleve mer motivasjon og bli tryggere på hva som må til for å nå målsettingen din. Du får ikke kun en plan som skal følges blindt, men personlig oppfølging etter avtale og behov. Med en PT i lomma oppnår du fleksibilitet, og du kan trene hvor du vil og når det passer deg. 

Vi skreddersyr etter dine målsetninger

Gjennom detaljert kartlegging vil du få et skreddersydd treningsprogram og en kostholdsplan basert på hva du har gjort tidligere, hvor du befinner deg nå og hva din målsetting er fremover. Planen mottar du i vår app hvor det er enkelt å navigere seg frem i opplegget. I treningsprogrammet er det integrert øvelsesvideoer som hjelper deg med teknikkforståelse, du får en fin oversikt over egen progresjon gjennom grafer, og kan enkelt chatte med din Online PT i ukedagene. Ukentlig følger din PT deg opp, og gjør justeringer underveis basert på dine egne opplevelser og framgang.

Vårt Online PT team har flere år erfaring som trenere, og vi setter STERK Online PT kvalitetssikring, integritet, erfaring og evidensbasert informasjon høyt. Med deg i fokus vil du få et opplegg som du kan være trygg, føle at du mestrer, og som gjør at dine interesser er ivaretatt.

 

Slik går du frem:

Velg PT
Bli kjent med våre personlige trenere i online teamet. Usikker på hvem du skal velge? Ta kontakt med vår online veileder. Vi finner den perfekte match til deg.
Kjøp
Velg den pakken du ønsker i vår nettbutikk. Etter at pakken er kjøpt, vil du motta en bekreftelsesmail og informasjon med en invitasjon til vår app Zenfit. Dette er verktøyet vi bruker videre i samarbeidet.
Kartlegging
Du vil bli kontaktet av din PT for en omfattende kartlegging. Dette er grunnlaget for kostholdsplanen og/eller treningsopplegget, som skal sørge for at du når dine mål.
Start trening
Din matplan og/eller treningsprogram ligger nå klart i appen. Loggfør treningen din, fyll ut ukesrapporten, chat med PT og film øvelser. Vi gjør nødvendige justeringer underveis.
Mål fremgang
Loggfør øktene dine og/eller hva du spiser. Du vil få tett oppfølging og ukentlige justeringer basert på framgang, opplevelse og timeplan. Alt fremstilt på en oversiktlig måte i appen.

Våre pakker:

Online PT Base

750 pr. mnd
Tilgang til egen bruker i app
Skreddersydd treningsprogram utfra ditt nivå
Teknikkoppfølging
Oversikt over endringer i kroppssammensetningen
Oversikt over framgang på treningen
Oppfølging og justering annen hver uke

Online PT Ordinær

1500 pr. mnd
Tilgang til egen bruker i app
Velg mellom skreddersydd treningsprogram eller kostholdsoppfølging
Teknikkoppfølging
Oversikt over endringer i kroppssammensetningen
Oversikt over framgang i treningen
Ukentlig oppfølging og justering
Chat funksjon hvor du kan snakke med din personlig trener

Online PT Premium

2500 pr. mnd
Tilgang til egen bruker i app
Skreddersydd kostholdsoppfølging basert på din nåværende kunnskap og målsetting
Skreddersydd treningsprogram basert på din nåværende kunnskap og målsetting
Kosthold trenger ikke å være så avansert, vi lærer deg hvordan
Oversikt over endringer i kroppssammensetningen
Oversikt over fremgang i treningen
Ukentlig oppfølging og justering
Chat funksjon 24/7
Progresjonsbilder
Video analyse - send inn teknikk videoer og få tilbakemelding

Usikker på hvilken pakke og trener som passer for deg? Ta kontakt med vår PT Online veileder for en uforpliktende kartlegging og samtale.

Fyll inn navn, telefonnummer og email, så tar vi kontakt for en uforpliktende samtale. 

Vårt online team:

Erik Haugen
Erik Haugen er en allsidig, detaljorientert og lidenskapelig PT, som hjelper deg nå dine målsetninger!
Les mer
Elias Bråthen
En pålitelig kilde som skal bidra med økt forståelsen for trening og ernæring, og en veileder som hjelper deg nå målet ditt på en effektiv og trygg måte
Les mer
Benjamin Solheim
Benjamin er en engasjert trener med solid bakgrunn og utdannelse. Han er ett trygt og godt valg når du skal velge en dyktig PT.
Les her
Linn Cathrin Torp
Linn vil hjelpe deg med å bli den beste utgaven av deg selv, samt å fremme bevissthet og forståelse for egen kropp og bevegelighet.
Les mer
Truls Beck Flåskjer
Truls er en engasjert og smilende PT, som alltid setter kundene først, og som alltid gleder seg over andres prestasjoner!
Les mer
Livar Vaule
Som tidligere idrettsutøver har Livar mange års erfaring med treningsplanlegging og gjennomføring av trening.
Les mer
Previous slide
Next slide