Mer info eller hjelp?

Send oss kontaktinfo, så tar vi kontakt!

Personlig trening ONLINE

Din trener rett i lomma

Online PT er en tjeneste som både du som allerede trener på STERK og du som bor et helt annet sted i Norge kan benytte deg av. Vi ønsker å nå ut til flere for treningsglede og bedre folkehelse!

Vi kan hjelpe deg med ting som:

Vekt opp & nedgang

Livsstilsendring

Økt styrke

Kosthold og trening for bedre helse og velvære

Gi deg kunnskap så du bedre kan forstå egne valg

Idrettsspesifikke mål på flere nivåer

Muskelbygging

og mye mer...

Slik fungerer online PT:

Finn din trener, Vi hjelper deg selvfølgelig med å finne den personlige treneren som passer deg og dine mål. Noen ønsker å velge selv, så her finner du oversikt over hele teamet.

Fyll ut kartleggingsskjema, Vi trenger mye informasjon for å sette sammen det beste opplegget for deg og din trening og/eller ditt kosthold. Kartleggingsskjema kan virke omfattende, er usikker på noen av spørsmålene hopper du bare over det, så hjelper din Online PT deg med disse ved første kontakt.

Velg det medlemskap som passer ditt behov best. Alternativene er Treningsoppfølging, Kostholdsoppfølging og Trenings – og kostholdsoppfølging. Trening og Kosthold går ofte hånd i hånd. Vi anbefaler derfor å velge Trenings- og kostholdsoppfølging.

Etter mottatt ordrebekreftelse blir du kontaktet av din Online PT hvor dere har en hyggelig prat om hva som skjer videre utfra dine mål og ønsker.

Du mottar ditt skreddersydde opplegg i vår app. Hver uke gir du tilbakemelding via din ukesrapport. Basert på ukesrapporten, dine programmer, resultater og timeplan vil din Online PT gjøre justeringer og tilpasninger for neste uke. Du kan også ta kontakt med din Online PT i vår chatt når som helst.

Finn din trener,

Hvis du syns det er vanskelig å velge, gå videre til kartleggingen. Velg «Tildel meg den online personlige treneren som dere syns passer til mitt behov og målsetting». Da hjelper vi deg å finne riktig Online PT!

Fyll ut kartleggingsskjema,

Kartleggingsskjema kan virke omfattende, er usikker på noen av spørsmålene hopper du bare over det, så hjelper din Online PT deg med disse ved første kontakt.

Medlemskap,

Velg det medlemskap som passer ditt behov best.
Tips: Trening og kosthold går ofte hånd i hånd. Vi anbefaler derfor å velge trenings- og kostholdsoppfølging.

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.