Shopping Cart

STERK åpner opp for egentrening med henvisning*, for mer informasjon og booking se her.

Vi søker instruktører!

STERK åpner nytt treningssenter på Hasle. Dette senteret vil ha 3 større gruppetreningsrom. Vi søker etter personer som ønsker å jobbe som PTSG (personlig
Linn Andersen

PTSG ansvarlig

Vi søker instruktører!

Jobbe med oss? Vi trenger nå flere dyktige instruktører!

STERK åpner nytt treningssenter på Hasle. Dette senteret vil ha 3 større gruppetreningsrom.

Vi søker etter personer som ønsker å jobbe som PTSG (personlig trening i små grupper) instruktør i vårt team. På STERK har vi ikke vanlig gruppetimer. Våre gruppetimer settes opp med færre deltakere enn normalt, blant annet for å kunne veilede den enkelte deltaker i større grad. Timene vi leverer er dynamiske ved at opplegg og øvelser endrer seg fra uke til uke. Uansett utgangspunkt skal kundene kunne delta på våre timer. STERK leverer mange forskjellige typer PTSG timer fra Kickboxing til løpetimer på markedets beste møller. Kom gjerne med tanker om nye spennende timer vi kan ha! Vi søker instruktører som kan ha varierende timer, og som ikke er redd for en utfordring.

Det vil også være muligheter for å lage og forme sine egne timer på STERK.

Det er en fordel at du er personlig trener – men ikke et krav. Hvem du er som person og erfaring vil bli tatt i betraktning. Du må ha god arbeidsvilje, og evnen til å arbeide godt i et team men likevel ta selvstendige avgjørelser. Vi kan tilby et godt miljø med fokus på teamwork og kompetanse.

Vi søker deg som kan jobbe hverdager samt helger.

Din søknad og CV sender du til linn@sterkhelse.no. Spørsmål? Ring Linn på Tlf; 93638988

Les også:

Copyright © STERK 2015-2021 | Laget og designet av Johan Lindberg

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.