STERK Helse Vinslottet åpner 1 februar!

Daniel Strengelsrud

Klinikkansvarlig

STERK Helse Vinslottet åpner 1 februar!

Når koronapandemien kom til Norge med full styrke i mars 2020, tok STERK Helse en viktig avgjørelse med Oslo kommune og våre respektive bydeler Grünerløkka og Gamle Oslo. Sammen med bydelsoverlegene, etablerte STERK Helse i løpet av en helg Oslos første- og største feberpoliklinikk – Feberpoliklinikk Sentrum.

Som et ledd i Oslos pandemiplan har klinikken fungert som en medisinsk poliklinikk og teststasjon for bydelens mange innbyggere. Våre leger, sykepleiere og helsepersonell har stått side om side med bydelens fastleger i kampen mot denne pandemien. Vi har behandlet og testet mange tusen innbyggere i Oslo. STERK Helse er veldig takknemlige for å ha kunnet bidra her og er stolt av vårt personell og samarbeidet vi har etablert med våre bydeler!

Pandemien er nå inne i en ny fase og velfungerende teststasjoner og feberpoliklinikker er etablert utover hele byen. Vaksinering har startet og vi er nå inne i det STERK betegner som siste mila på en full maraton.

Feberpoliklinikk Sentrum flytter med dette sin virksomhet til egne lokaler i Lovisenberggata 19A, 0456. For mer info, trykk her:

Vi har derfor gleden av å informere om at STERK Helse gjenåpner og re-lanserer sin klinikk på Vinslottet 01 februar. Her vil vi igjen tilby våre kunder, pasienter og medlemmer dyktige privatleger, fastleger, kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater, ernæringsrådgivere og treningsspesialister.

Velkommen til oss fra 1 februar!

Les også:

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.