Shopping Cart

Den 01.02.2021 flyttet all klinikkvirksomhet og legevirksomhet til STERK Helse Vinslottet. For mer info, trykk her.

Massør

Føler du deg stiv, stram eller er stresset og anspent, vil en time hos vår muskelterapeut gjøre underverker! Muskelterapi og massasje er behandlingsteknikker med lange tradisjoner, og tar sikte på løse opp spenninger i muskulaturen.

Spenninger i muskulaturen kan oppstå på grunn av statiske arbeidsstillinger over tid eller ulike anstrengelser, men kan også ha rot i mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne og angst. Over tid vil slike spenninger ofte kunne føre til smerter i for eksempel rygg, skuldre, nakke, hofter og knær eller gi plager som hodepine og svimmelhet.

Ulike former for massasje er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og fører dessuten til økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedret koordinasjon.

Vi tilbyr trygg og effektiv massasje hos vår muskelterapeut:

  • Klassisk massasje: for trette og overarbeidede muskler.
  • Idrettsmassasje: for stiv og anspent muskulatur
  • Triggerpunktterapi: for triggerpunkter som oppstår i muskulatur som har hvert spent over lengre tid. Disse punktene gir ofte utstrålende smerter i karakteristiske mønstre og opprettholder spenninger i muskulaturen
  • Segmentmassasje: for stivhet og leddrestriksjoner i ryggsøylen
  • Ledd- og muskelbalansering teknikker: for kramper, kraftige smerter og muskelstrekk
  • Ulike tøyninger: For stram, stiv og forkortet muskulatur og bindevev.

Vår muskelterapeut har lang klinisk erfaring og samarbeider nært med de andre terapeutene i klinisk sammenheng.

Copyright © STERK 2015-2021 | Laget og designet av Johan Lindberg

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.