Hva er en Ernæringsrådgiver?

I en kostholdsveiledning kan du få kunnskap om hvordan sette sammen et kosthold for og nå dine mål. 

Hva kan våre ernæringsrådgivere gjøre for deg?​

 • Bedre helse
  Et sunt og variert kosthold er grunnleggende for en god helse, hos oss ønsker vi å kunne bidra til den gode helse igjennom en livsstil og et kosthold som passer inn i din hverdag.

 • Vektreduksjon
  Kostholdet er selve hjørnesteinen for å oppnå en vektreduksjon. Vi hjelper deg med å nå dine mål med tettoppfølging og motivasjon.

 • Vektøkning
  Et godt sammensatt kosthold og måltidsrytme er avgjørende faktorer for muskelvekst sammen med trening. Vi innesitter kompetansen for at å hjelpe deg dit du vil.
 • Idrettsernæring
  Et optimalt kosthold vil gi deg det beste utgangspunktet for å prestere på trening og i konkurranse. Vi kan hjelpe deg som vil bli en bedre idrettsutøver eller deg som trener jevnlig og ønsker fullt utbytte.

 • Matallergier og intoleranse
  Når man er nødt til å kutte ut en matvare fra kostholdet pga. av allergi eller intoleranse er det viktig at dette kostholdet er godt sammensatt. Dette er viktig for å sikre at du får i deg alle vitaminer og mineraler kroppen trenger. STERK kan hjelpe deg med råd og anbefalinger for å sikre et riktig sammen satt kosthold.

Ernæringsrådgiver

Hos STERK er vi opptatt av å se DEG og innforstått med at veien til målet kan arte seg forskjellig fra person til person. En veiledning hos oss vil derfor ta utgangspunkt i deg personlig, slik at vi utvikler en plan som passer ditt liv og din situasjon. Dette tror vi medfører at du ikke bare når dine mål, men også vil klare å gjøre dette til en varig livsstilsendring.

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.