Shopping Cart

STERK åpner opp for egentrening med henvisning*, for mer informasjon og booking se her.

Hva er en Ernæringsrådgiver?

I en kostholdsveiledning kan du få kunnskap om hvordan sette sammen et kosthold for og nå dine mål. 

Hva kan våre ernæringsrådgivere gjøre for deg?​

 • Bedre helse
  Et sunt og variert kosthold er grunnleggende for en god helse, hos oss ønsker vi å kunne bidra til den gode helse igjennom en livsstil og et kosthold som passer inn i din hverdag.

 • Vektreduksjon
  Kostholdet er selve hjørnesteinen for å oppnå en vektreduksjon. Vi hjelper deg med å nå dine mål med tettoppfølging og motivasjon.

 • Vektøkning
  Et godt sammensatt kosthold og måltidsrytme er avgjørende faktorer for muskelvekst sammen med trening. Vi innesitter kompetansen for at å hjelpe deg dit du vil.
 • Idrettsernæring
  Et optimalt kosthold vil gi deg det beste utgangspunktet for å prestere på trening og i konkurranse. Vi kan hjelpe deg som vil bli en bedre idrettsutøver eller deg som trener jevnlig og ønsker fullt utbytte.

 • Matallergier og intoleranse
  Når man er nødt til å kutte ut en matvare fra kostholdet pga. av allergi eller intoleranse er det viktig at dette kostholdet er godt sammensatt. Dette er viktig for å sikre at du får i deg alle vitaminer og mineraler kroppen trenger. STERK kan hjelpe deg med råd og anbefalinger for å sikre et riktig sammen satt kosthold.

Hos STERK er vi opptatt av å se DEG og innforstått med at veien til målet kan arte seg forskjellig fra person til person. En veiledning hos oss vil derfor ta utgangspunkt i deg personlig, slik at vi utvikler en plan som passer ditt liv og din situasjon. Dette tror vi medfører at du ikke bare når dine mål, men også vil klare å gjøre dette til en varig livsstilsendring.

Ernæringsrådgiver

Kontaktskjema

Fyll ut og send kontaktskjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for en uforpliktigende prat om veien videre.

Copyright © STERK 2015-2021 | Laget og designet av Johan Lindberg

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.