Betal med Klarna

Vi bruker Klarna sin betalingsløsning på sterkhelse.no for å tilby deg fleksible og enkle betaling, slik at du kan handle det du vil, når du vil.

Medlemskap

-Betaler jeg til Klarna hver måned når jeg blir medlem av STERK på sterkhelse.no?
Nei, medlemskap på STERK er løpende til du selv velger å si opp medlemskapet, med en måneds oppsigelsestid. Når du starter opp et medlemskap på STERK så betaler du den første betalingen til Klarna gjennom Klarna sin betalingsløsning. Når kjøpet er gjennomført blir du lagt inn i STERK sitt egne medlemssystem, BRP Systems. Videre månedskontingenter betales forskuddsvis via faktura (med fakturagebyr) eller avtalegiro (STERK sin anbefaling, uten gebyr).

Personlig trening

-Betaler jeg til Klarna når jeg kjøper personlig trening på sterkhelse.no?
Ja, personlig trening er en fast sum for x antall klipp/pt-timer. Når du kjøper personlig trening kan du velge den betalingsmåten som passer deg best. Betalingsmåtene er Klarna sine alternativer til betaling som administreres av Klarna selv.

Betalingsmåter

Kort. – Betal direkte med ditt VISA eller Mastercard.

Få først. Betal senere. – Gir deg muligheten til å betale senere. Vilkår.

Del opp. – Del opp betalingen. Vilkår.

For mer informasjon se her.

Vi anbefaler

Ved bruk av Få først. Betal senere. & Del opp. anbefaler vi alle våre kunder å sette seg godt inn i vilkårene til valgt betalingsløsning.

Bruk Klarna sin betalingsapp for å ha full kontroll på dine betalinger. I appen har du oversikt på kjøpt som er gjort via Klarna, appen sender deg påminnelser når det er på tide å betale et kjøp og du kan få hjelp av Klarna sin kundeservice 24/7.

Takk for at du handler hos oss!

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.