Handlekurv

STERK HasleLinje er åpnet! Bli medlem og tren allerede idag, for mer info se her.

Vi ønsker å kunne gi et tilbud til alle! STERK har nå gleden av å invitere alle barn til oss, med helt egne oppsatte timer inndelt i ulike grupper!

Vi brenner for fysisk aktivitet og gleden av å være i aktivitet – for alle aldre! Vi gir et bredt tilbud og ønsker å gi både foreldre og barn en god opplevelse ved å være i aktivitet, både sammen og hver for seg. Trening hos oss er en glimrende arena for å skape tro på deg selv, gi opplevelse og erfaring med at fysisk aktivitet er gøy! Dette tror vi er med på å skape gode vaner for fremtiden.

Bli med du også!

Timeplan - Verdens STERKeste

Mandag

17:00 (50min)
STERK Ungdom

Tirsdag

16:30 (60min)
STERK Små barn

17:45 (60min)
STERK Barn

Onsdag

Torsdag

16:30 (60min)
STERK Små barn

17:45 (60min)
STERK Barn

Fredag

16:30 (50min)
STERK Ungdom

Lørdag

09:15
Yoga Barn

Søndag

10:15
STERK Små barn

BLI MED!

Ønsker dere et godt tilbud eller mer informasjon om Verdens STERKeste? Send oss navn og telefonnummer så tar vi kontakt.

Tilbudet blir stort for de små 🙂

Verdens STERKeste har ulike treningstimer for barn mellom 2-15 år. Treningene er delt inn i ulike aldersgrupper. For de yngste bruker vi lek for å utforske og utfordre alle grunnleggende bevegelser, samspill og kreativitet. Dette drar vi også inn i ungdomstimen, men her får ungdommene også god innføring og trening inn i teknikk og prinsipper for trening. Treningene for ungdom vil ha en base i styrketrening, men vil også ha stor variasjon innenfor dette.  

Verdens STERKeste timer:

  • STERK små barn (for barn mellom 2-5 år)

  • STERK barn (for barn mellom 6-11 år)

  • STERK ungdom (for unge mellom 12-15 år)

  • STERK sammen (for barn mellom 5-12 år, sammen med en foresatt)

  • Yoga barn (6-11 år)

  • Yoga Sammen (for barn mellom 5-12 år, sammen med en foresatt)

  • Barsel (for mor og barn i barsel)

Verdens STERKeste Anette:

-Vårt mål er at dere ønsker å komme tilbake og ikke kan vente til neste treningstime!

Yoga:

Vi tilbyr også timer for barna i yoga og her gir vi plass til fantasi og kreativitet. Barna får lov til å utfolde seg og vi beveger oss for å ha det gøy. Her får barna muligheten til å roe ned, bevege seg fritt og bli bedre kjent med sin egen kropp.  

Sammen:

På Hasle Linje tilbyr vi også timer hvor barna kan trene sammen med foreldrene, hvor fokuset er på samarbeid, være aktiv og ha det gøy sammen. Vi tilbyr STERK Sammen både på våre treningstimer og i yoga

Forelder:

Treningene for barna er lagt opp for at du også skal få kunne bevege deg, enten at du blir med når minsten trener, du trener for deg selv eller blir med på en av våre fantastiske PTSG (PT small group) timer imens barnet er med på sin egen time. Det er satt av tid til at du både kan levere og hente barnet til treningstimen sin og at du rekker en god treningsøkt selv.

Glede:

Sterk Helse og Trening setter stor stolthet i å være best i klassen og som medlem hos oss, ønsker vi at du og barnet ditt skal oppleve treningsglede. Barnet ditt trenger ikke å tidligere ha deltatt i en idrettsaktivitet for å være med, men ønsker de å drive med en idrett også er det ingen hinder for å være med på treningene på STERK.

Trygg:

På Sterk skal alle være trygge. Vi har kompetente trenere som bidrar til et godt miljø og tilpasset trening for aldersgruppene, der alle skal bli sett og i varetatt! Med det mener vi at treningen gir både utfordringer og mestring for alle barna som er med.

Kom og bli med oss! 🙂

Copyright © STERK 2015-2021 | Laget og designet av Johan Lindberg

Vi bruker oss av informasjonskapsler!

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies. Ved å bruke nettsidene til STERK anser vi at du samtykker til dette så lenge du har informasjonskapsler skrudd på i din nettleser. Les mer om personvern og cookies her.